23.01.2026, 14:40
Byłam dzis u dentysty i 5 zebów zrobił.
|
Dentysta
|
|
23.01.2026, 14:40
Byłam dzis u dentysty i 5 zebów zrobił.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.01.2026, 00:13
Znów byłam u dentysty tzw dzisiaj i zrobił mi 3 zęby ale bardzo cierpię bo bolą mnie te zęby które zrobił buuuu.
10.02.2026, 19:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2026, 19:32 przez Krzysztof018.)
Leczenie stomatologiczne bywa procesem rozłożonym w czasie, dlatego ważne jest, aby od początku mieć jasność co do kolejnych kroków. Klinika Uśmiechu pojawia się w kontekście rozmów o tym, jak wygląda współpraca ze specjalistą takim jak stomatolog w Chorzowie. Znaczenie ma to, czy plan leczenia jest omawiany w sposób zrozumiały i czy pacjent otrzymuje komplet informacji potrzebnych do podjęcia decyzji. Istotne są także zalecenia dotyczące dalszej pielęgnacji oraz kontroli. Co według Was najbardziej wpływa na poczucie bezpieczeństwa podczas leczenia stomatologicznego?
23.02.2026, 20:05
w kontekście opieki nad zębami dzieci, nie można zapominać o edukacji i nauce prawidłowego szczotkowania. Ja staram się chodzić z córką regularnie na kontrole, bo stomatolog dziecięcy białołęka może nauczyć dziecko właściwych nawyków lepiej niż rodzic. Czasami dzieci bardziej słuchają lekarza niz mamy, więc warto z tego korzystać
03.04.2026, 22:23
Myśląc o ortodoncji, wiele osób bierze pod uwagę głównie aspekt wizualny, jednak to tylko część korzyści. Prawidłowy zgryz ma ogromny wpływ na zdrowie, komfort oraz codzienne funkcjonowanie. Nowoczesne metody leczenia pozwalają osiągnąć trwałe i naturalne efekty. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zajrzyj na https://www.limed.eu/, gdzie opisano różne możliwości leczenia.
08.04.2026, 11:40
W końcu mam super zęby
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Jeśli jest potrzebny dentysta dla całej rodziny to skorzystaj z oferty którą prowadzi dr Sykut. Jego klinika oferuje leczenie zachowawcze, chirurgiczne, ortodoncję czy protetykę. Dzięki nim cała rodzina będzie mięć zdrowe i piękne zęby. Świetny dentysta Lublin to miasto gdzie jest ta klinika.
11.04.2026, 12:29
Staram się regularnie chodzić do dentysty na NFZ ale niestety nie wszystko da się zrobić w ramach funduszu. Prywatne wizyty są bardzo drogie w stolicy
11.04.2026, 18:47
Ja zawsze chodzę prywatnie dlatego ,ze po pierwsze wiem , zrobią porządnie po drugie chodzę do niego od małego i zna moje zęby.
22.04.2026, 08:19
A czy ktoś z Was jest może z Warszawy ? Pytam bo jestem ciekawa Waszej opinii na temat kliniki Dent Sm https://www.dentsm.pl/ na ulicy Bolkowskiej ( Bemowo). Mają bardzo szeroką ofertę leczenia, warto się do nich zapisać ?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|