Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dentysta
Byłam dzis u dentysty i 5 zebów zrobił. Smutny Smutny Smutny Smutny
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Znów byłam u dentysty tzw dzisiaj i zrobił mi 3 zęby ale bardzo cierpię bo bolą mnie te zęby które zrobił buuuu.
Odpowiedz
Leczenie stomatologiczne bywa procesem rozłożonym w czasie, dlatego ważne jest, aby od początku mieć jasność co do kolejnych kroków. Klinika Uśmiechu  pojawia się w kontekście rozmów o tym, jak wygląda współpraca ze specjalistą takim jak stomatolog w Chorzowie. Znaczenie ma to, czy plan leczenia jest omawiany w sposób zrozumiały i czy pacjent otrzymuje komplet informacji potrzebnych do podjęcia decyzji. Istotne są także zalecenia dotyczące dalszej pielęgnacji oraz kontroli. Co według Was najbardziej wpływa na poczucie bezpieczeństwa podczas leczenia stomatologicznego?
Odpowiedz
w kontekście opieki nad zębami dzieci, nie można zapominać o edukacji i nauce prawidłowego szczotkowania. Ja staram się chodzić z córką regularnie na kontrole, bo stomatolog dziecięcy białołęka może nauczyć dziecko właściwych nawyków lepiej niż rodzic. Czasami dzieci bardziej słuchają lekarza niz mamy, więc warto z tego korzystać
Odpowiedz
Myśląc o ortodoncji, wiele osób bierze pod uwagę głównie aspekt wizualny, jednak to tylko część korzyści. Prawidłowy zgryz ma ogromny wpływ na zdrowie, komfort oraz codzienne funkcjonowanie. Nowoczesne metody leczenia pozwalają osiągnąć trwałe i naturalne efekty. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zajrzyj na https://www.limed.eu/, gdzie opisano różne możliwości leczenia.
Odpowiedz
W końcu mam super zęby Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli jest potrzebny dentysta dla całej rodziny to skorzystaj z oferty  którą prowadzi dr Sykut. Jego klinika oferuje leczenie zachowawcze, chirurgiczne, ortodoncję czy protetykę. Dzięki nim cała rodzina będzie mięć zdrowe i piękne zęby. Świetny dentysta Lublin to miasto gdzie jest ta klinika.
Odpowiedz
Staram się regularnie chodzić do dentysty na NFZ ale niestety nie wszystko da się zrobić w ramach funduszu. Prywatne wizyty są bardzo drogie w stolicy
Odpowiedz
Ja zawsze chodzę prywatnie dlatego ,ze po pierwsze wiem , zrobią porządnie po drugie chodzę do niego od małego i zna moje zęby.
Odpowiedz
A czy ktoś z Was jest może z Warszawy ? Pytam bo jestem ciekawa Waszej opinii na temat kliniki Dent Sm https://www.dentsm.pl/ na ulicy Bolkowskiej ( Bemowo). Mają bardzo szeroką ofertę leczenia, warto się do nich zapisać ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama