Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
firmy spedycyjne
Będę wdzięczna za wszelkie rekomendacje związane z firmami spedycyjnymi oferującymi transport towarów do Chin - najlepiej drogą morską. Z góry dzięki
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Osobiście nie korzystam, ale jak sprawdziłam to transport kolejowy do chin od https://pfc24.pl/transport-kolejowy-do-chin/ posiada bardzo dobre opinia. Firma działa na rynku już naprawdę wiele lat więc zdecydowanie można jej zaufać
Odpowiedz
Znam tylko jedną firmę spedycyjną - http://astonpartner.pl Zajmują się nie tylko spedycją ale także logistyką i transportem ale nie jestem pewna czy zajmują się spedycją do Chin. Najlepiej będzie jak sprawdzi sobie Pani ich ofertę na stronie internetowej.
Odpowiedz
Jeżeli jednocześnie chcecie rozwijać swoją flotę samochodową to zdecydowanie warto wziąć pod uwagę takie rozwiązania jak system Flotman, który skutecznie pomoże Wam w jej lepszym zarządzaniu. Dlatego też polecam dla osób, które stawiają na rozwój odwiedzić ich bloga m.in artykuł "Jak łatwiej śledzić flotę w czasie rzeczywistym?" https://www.flotman.pl/blog/jak-latwiej-...i-flotman/ dzięki czemu dowiecie się jak takie rozwiązanie działa i co może wnieść do Waszej firmy. Pozdrawiam!
Odpowiedz
My natomiast patrząc z perspektywy naszego biznesu na to, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez DBK Logistics, a jest to operator logistyczny Współpracujemy z nimi już od dawna i rzeczywiście są w stanie wszystkiego dopilnować, aby na czas dochodziły, ale i wychodziły nasze zamówienia (wykorzystując transport morski). Również pod względem cen jesteśmy zadowoleni, dlatego mam nadzieję że i Wam będą w stanie skutecznie pomóc. Pozdrawiam i udanego rozwoju życzę!
Odpowiedz
Jest dosyć sporo "wielkich graczy" na rynku spedycji, transportu międzynarodowego, na takich bardziej znanych firmach raczej bym się opierała. Też pewnie zależy co konkretnie chcecie przewozić i w jakim kierunku. U mnie świetnie sprawdził się eksport rosja, ale to każda firma jest przecież inna co nie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wybór operatora logistycznego to dość poważna decyzja strategiczna. Wśród firm logistycznych jest duża konkurencja, co nie ułatwia wyboru.
Z kolei obsługa logistyczna firm wymaga wysokiej jakości, warto na to zwrócić uwagę, bo od tego zależeć może reputacja naszej firmy. Klienta nie interesują podwykonawcy. Dlatego warto w tej kwestii zaufać sprawdzonej firmie z polskim kapitałem, jaką jest DBK Logistics.
Jeśli chcesz się skupić na swoim biznesie zamiast tracić czas na te sprawy, to sprawdź ich ofertę.
Odpowiedz
Decyzja o współpracy z firmą logistyczną jest zawsze ciężka. Warto wziąć pod uwagę także świadomość i podejście firmy do ekologii. Ekologiczny transport oferuje firma Omega-Pilzno, którzy dokładają wszelkich starań, aby wszystko odbywało się zawsze na najwyższym poziomie. Posiadają oni największą w Polsce flotę Eko-Ciężarówek. Warto się z nimi skontaktować i dowiedzieć się więcej na temat oferowanych przez nich usług.
Odpowiedz
Agencje celne też trzeba miec na uwadze, dlatego ja polecam od siebie https://magemar.com.pl/agencja-celna/ mają dobre metody i potrafią bardzo w tej dziedzinie pomoc
Odpowiedz
W takich firmach bardzo ważne jest rozliczenie czasu pracy kierowcy, zgodne z przepisami. W branży transportowej stosuje się najczęściej też równoważny system czasu pracy, w którym możliwe jest wydłużenie czasu jednego dnia pracy na rzecz skrócenia pracy w innych dniach lub zwrotu w formie dnia wolnego.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama