30.05.2023, 21:24
Hej. Chciałabym zamówić dla mojego męża jakiś ekstra prezent na urodziny. Niedawno nawet natrafiłam na www.murrano.pl/prezenty/ i z tego co widzę to oferta jest całkiem dobra, a wy jak sądzicie?
|
prezent na urodziny
|
|
30.05.2023, 21:24
Hej. Chciałabym zamówić dla mojego męża jakiś ekstra prezent na urodziny. Niedawno nawet natrafiłam na www.murrano.pl/prezenty/ i z tego co widzę to oferta jest całkiem dobra, a wy jak sądzicie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
23.09.2023, 14:23
Ja z kolei szukam jakiegoś fajnego prezentu na urodziny dla mojego synka. Jak sądzicie, czy na roczek rowerek na 3 kółkach będzie odpowiedni? Kiedy Wasze dzieci zaczęły jeździć na takich rowerkach?
Mam nadzieję, że pamiętacie też o innych okazjach w roku, bo jest ich całkiem sporo. Myślę, że prezenty na dzień kobiet też musi być właściwie dobrany. Gdzie szukacie jakiś fajnych pomysłów na prezenty? Czy inwestujecie w coś specjalnego? Pochwalcie się pomysłami!
18.12.2024, 13:16
Rowerki biegowe rozwijają zdolności motoryczne u dzieci w wieku przedszkolnym. To świetna alternatywa dla tradycyjnych rowerków z P***ami. https://bergen.pl/kategoria/rowerki-biegowe/
18.12.2024, 14:39
Cenny punkt, który warto wziąć pod uwagę przy dalszym planowaniu.
21.05.2025, 13:15
Coś drobnego, ale z klasą? Wiśniowy likier Serce Dębowa Polska to malutki, ale efektowny prezent. Tutaj go masz: https://smaczajama.pl/pl/p/Likier-Wisnio...2C1l/11474 – śliczna buteleczka i intensywny, owocowy smak. Na Dzień Matki jak znalazł, szczególnie jeśli szukasz czegoś symbolicznego. Małe, a cieszy – i to bardzo!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
31.05.2025, 14:20
Przy planowaniu budżetu na prezenty warto uwzględnić kilka czynników. voucher do spa na prezent bydgoszcz może wydawać się droższy niż tradycyjne upominki, ale pamiętajmy, że oferujemy bliskiej osobie nie tylko produkt, ale przede wszystkim wyjątkowe doświadczenie i chwile relaksu.
01.06.2025, 10:36
Mój tata właśnie obchodził okrągłe urodziny, a my chcieliśmy dać mu coś praktycznego, a zarazem wyjątkowego. Wiedząc, że zawsze lubił rowery, ale ostatnio miał problemy z dłuższymi trasami, postanowiłam poszukać czegoś nowoczesnego i wygodnego. Tak trafiłam na rower elektryczny męski, który pozwoli mu nadal cieszyć się jazdą bez nadmiernego wysiłku. To prezent idealny na nowe, aktywne rozdziały w życiu.
01.06.2025, 21:17
Ja nigdy nie mam dobrych pomysłów
17.06.2025, 22:55
Z biurem podróży Konsorcjum.pl zobaczyliśmy Argentynę, jakiej nie ma w popularnych katalogach — pustynie i lodowce nas zachwyciły. Naprawdę świetny program wycieczki.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|