Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,853
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Wydaje mi się, że jest kilka fajnych firm takich jak np. http://zbois.com/ które zajmują się remontami w profesjonalny sposób. Wiadomo, że jakieś małe naprawy w domu można zrobić samemu, ale do generalnych remontów warto zatrudnić profesjonalistów. Swoją drogą jak często robicie remonty w domu?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,389
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Od jakiegoś czasu myślę o tym by postawić na opcję jak lakierobejca brązowa
Liczba postów: 1,458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A ja w planach mam teraz wyremontować moje biuro i tak chciałabym zainwestować w dobre produkty akustyczne. Ciekawe propozycje znalazłam u firmy https://fluffo.pl/ i tak kusi mnie, aby właśnie u nich dokonać zakupu? Co mi radzicie? Może ktoś z was ma doświadczenie z nimi i napisze mi opinię?
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Podczas remontu bardzo ważne jest malowanie scian dekoracyjne. Wybór odpowiedniego wzoru, tekstury lub efektu specjalnego, jak na przykład malowanie motywów geometrycznych, szablonowanie czy efektu kolorowego kontrastu, może znacząco podnieść estetykę wnętrza. Malowanie ścian dekoracyjnych pozwala również na wyrażenie własnej kreatywności i indywidualności, nadając pomieszczeniu unikalny wygląd, który będzie przyciągał uwagę i inspirujący dla wszystkich domowników.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 713
Reputacja:
1
Znalezienie dobrego hydraulika do remontu łazienki i podłączenia instalacji hydraulicznej też jest bardzo ważną kwestią. Myślę, że mogą Was zainteresować usługi tego hydraulika z Warszawy: https://g.co/kgs/fwEXQE . Czytałam o tym, że ma bardzo dobre opinie.
Grupa: Użytkownik
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zastanawiam się, czy ktoś miał doświadczenie z różnymi rodzajami farb do malowania sufitów? Chciałbym pomalować sufit w salonie i zastanawiam się, która farba byłaby najlepsza pod kątem trwałości i łatwości aplikacji. Czy macie jakieś sugestie?
NIP: 5272584213
REGON: 14156936
Adres e-mail: biuro@bskancelaria.pl
Telefon kontaktowy: 226292207
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Reputacja:
0
Bardzo dobrym zakupem jest też zaprawa uszczelniająca
Liczba postów: 1,441
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A co powiecie na zastosowanie płytek do salonu? Czy jest to według was dobre rozwiązanie? Ja właśnie znalazłam artykuł https://applefashion.pl/wzory-plytek-pod...o-wnetrza/ i planuję się z nim zapoznać, ponieważ zauważyłam, że sporo tam piszą na ten temat.
Reputacja:
0
Sam planuję też postawić na grunt do lastryko
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,144
Liczba wątków: 97
Reputacja:
0
Obecnie coraz więcej osób decyduje się na zastosowanie kasetonów w swoich wnętrzach. Jest to nie tylko wygodne i praktyczne rozwiązanie, ale również nadaje pomieszczeniu nowoczesny i elegancki charakter. Jednym z ważnych elementów w montażu są listwy do kasetonów , które nie tylko pełnią funkcję dekoracyjną, ale również są niezbędne do utrzymania paneli na swoim miejscu.
|