Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rozwód
To prawda, dobrze jest mieć sprawdzoną pomoc prawdą czy adwokata w zasadzie, bo nawet rozwód za porozumieniem stron potrafi być skomplikowany. Jak wiadomo każda sprawa jest indywidualna i w grę wchodzi wiele aspektów
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiem, przez co przechodzisz... Ja bardzo źle zniosłam cały okres rozwodu. Dobrze, że moja przyjaciółka poleciła mi bardzo dobrą kancelarię adwokacką - Kancelarię JWC. Dzięki nim nie musiałam się niczym przejmować, wszystkim zajęli się w moim imieniu.
Odpowiedz
Na pewno nie będzie łatwo przejść przez to wszystko. Rozwód zawsze jest trudny. Na pewno warto sprawdzić jak takie kwestie reguluje prawo rodzinne, czego można się spodziewać i oczekiwać. Jeśli macie wspólne dzieci, to wchodzi w takiej sytuacji też kwestia opieki, alimentów. Trzeba przez to przejść, aby rozpocząć życie na nowo. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie. Uważam, że warto.
Odpowiedz
Rozwód ogólnie jest ciężką sprawą, więc rozumiem... A bez wsparcia dobrego adwokata można się pogrążyć jeszcze bardziej, gdy partner zaciekle walczy o majątek czy o prawa do opieki nad dziećmi. Pół biedy, gdy to rozwod za porozumieniem stron. Gorzej, gdy jeden współłamżonek chce obarczyć winą swojego ex.
Odpowiedz
Jeśli potrzebujecie wsparcia jeżeli chodzi o pozew rozwodowy, to myślę, że najlepiej byłoby skontaktować się z jakąś sprawdzoną kancelarią. Słyszałam, że tutaj https://zsadwokaci.pl/oferta-dla-klienta...separacja/ można liczyć na profesjonalne usługi, więc jeżeli jesteście czymś takim zainteresowani, to proponuje wam się do nich zgłosić
Odpowiedz
W Ełku świetną adwokatką jest pani Magdalena Karaczun - http://karaczun.com.pl/. Jej kancelaria zajmuje się profesjonalną i kompleksową obsługą m.in. przy sprawach rodzinnych. Oferuje ona doraźną lub stałą obsługę prawną. Pomoc prawna, jaka kancelaria udziela, obejmuje sprawy o separację, alimenty, opieka nad dziećmi, podział majątku itp.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W takim razie zerknijcie na stronę https://gorlewski.com.pl/adwokat-prawnik...-warszawa/ moim zdaniem cena idzie w parze z jakością.
Odpowiedz
Moim zdaniem przed rozwodem warto zawalczyć o małżeństwo. Myślę, że pozytywne skutki może przynieść na przykład taka terapia par poznań: http://terapiapoznan.pl/terapia-par/ . Polecam poczytać więcej o tym rozwiązaniu.
Odpowiedz
Ja z całą pewnością, mogę polecieć Radcę Prawnego Michała Mindykowskiego. Najlepszy z najlepszych — pomoże, doradzi, wesprze i załatwi wszelkie formalności. Nie ma takiego drugiego, jak on.
Odpowiedz
Mi samej sporo czasu zajęło zanim trafiłam do najlepszej z najlepszych Pani mecenas Justyny Węgrzynowicz. Pani adwokat przeprowadziła mnie przez sprawę bardzo profesjonalnie. Sprawa rozwodowa zakończyła się sukcesem, ale udało się też nawiązać porozumienie w kwestii alimentów i opieki naprzemiennej. Polecam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama