Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rozwód
Cześć. Przygotowuję się do sprawy rozwodowej w związku z czym szukam dobrego adwokata, który mógłby poprowadzić moją sprawę. Czy ktoś wie jaki jest dobry adwokat rozwód bielsko i mógłby polecić sprawdzoną osobę? Ponadto interesuje mnie ile kosztuje adwokat bielsko biała rozwody za całość prowadzonych spraw i udzielonych porad prawniczych.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja to jedynie moglabym polecic kontakt z kancelaria Weglowski ale to okolice pomorskiego - zostawie numer i maila gdybys jednak chciala sprobowac (telefon 918203303 Email lukasz@weglowski.com.pl ) osobiscie mialam okazje wspolpracowac z pania mecenas Weglowska, wlasnie przy rozwodzie z moim bylym mezem. Naprawde bylam zachwycona obsluga i podejsciem
Odpowiedz
Ja korzystałem z pomocy adwokata rozwodowego, dzięki temu sprawa została szybko zakończona. Zajmował się również ograniczeniem praw rodzicielskich mojej byłej żony, także jeżeli masz jakieś sprawy rodzinne to warto załatwić to na jednej rozprawie o ile to możliwe.
Odpowiedz
Jeśli jesteście w trakcie rozwodu, ale chcecie uniknąć batalii sądowych, to warto do ustalania spraw o alimenty czy o podział majątku skorzystać z pomocy mediatora. Mediator pomoże wam się dogadać w sposób kulturalny, szybciej i taniej niż gdyby toczyła sie sprawa sądowa. Świetnym mediatorem, godnym polecenia jest pani Magdalena Adamczewska - https://www.adamczewska.com.pl/. Przyjmuje ona sprawy z całej Polski, jest empatyczna, profesjonalna i dyskretna. Na pewno pomoże wam w tym trudnym dla was okresie.
Odpowiedz
Najlepiej sobie wynająć jakiegoś dobrego prawnika. Wtedy na pewno będziemy mieli spokojną głowę co do tego jak sprawa rozwodowa przeminie.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o sprawy rozwodowe Warszawa ma na przykład taką bardzo dobrą kancelarię Gawor, w której prawnicy zajmują się prowadzeniem między innymi takich spraw. Jeśli więc jesteście z tych okolic, to polecam się do nich zwrócić, na pewno otrzymacie tam profesjonalną pomoc, która ułatwi Wam przejście przez całą sprawę rozwodową Wink
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Do rozwodu trzeba mieć dobrego prawnika Uśmiech
Odpowiedz
(20.02.2021, 09:04)mondek24 napisał(a): Jeśli chodzi o sprawy rozwodowe Warszawa ma na przykład taką bardzo dobrą kancelarię Gawor, w której prawnicy zajmują się prowadzeniem między innymi takich spraw. Jeśli więc jesteście z tych okolic, to polecam się do nich zwrócić, na pewno otrzymacie tam profesjonalną pomoc, która ułatwi Wam przejście przez całą sprawę rozwodową Wink

A jakiegoś konkretnego radcę polecasz? Bo wiesz.... prawnik prawnikowi nierówny. Jeden specjalizuje się w rozwodach a inny w sprawach podziału majątku itp. Mojej siostry sprawę rozwodową też w Warszawie prowadziła mecenas Filarowska https://filarowska.pl/. Kojarzę że siostra była bardzo zadowolona z Pani adwokat, która na sali sądowej szła jak burza i świetnie prowadziła przesłuchanie świadków
Odpowiedz
U mnie rozwód nie był najtrudniejszy. Prawdziwa walka zaczęła się o dzieci, były podczas małżeństwa nie spędził z nimi nawet jednego całego dnia, ale nagle przy rozwodzie chciał walczyć o pełną opiekę nad nimi. Bardzo pomógł mi artykuł: https://kancelaria-prawna-krakow.eu/kied...kiem-ojcu/ oraz sama pomoc Kancelarii Prawnej Krzysztof Bilski i Wspólnicy z Krakowa. To rzetelni specjaliści, otrzymałam od nich konkretną i profesjonalną pomoc w dobrej cenie, polecam serdecznie.
Odpowiedz
Do tego dochodzilo jeszcze wyplacanie alimentow. W celu wywalczenia tego co nalezne, odezwalismy sie do https://adwokat-wojciechowski.pl/alimenty/ . Chciala, aby wszystko odbylo sie w sposob calkowicie uczciwy i jasny. Takze klopot jest rozwiazany!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama