Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Inwestowanie
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Cześć, pewnie nie jestem jedyną osobą, która słyszała o bitcoinach, jednak niewiele o tym wiem i jeszcze nie próbowałam swoich sił. Chciałabym w nie zainwestować i znajomy polecił mi Bot-Bitcoin, ponieważ, jego zdaniem, to bardzo uczciwa firma, dzięki której pieniądze same się zarabiają. Co myślicie, znacie tę firmę?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli jak piszesz niewiele o tym wiesz, to nie inwestuj.
Inwestuje się jedynie wtedy gdy ma się dużą wiedzę.
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
A jak podchodzicie do inwestowania w nieruchomości? Ale nie np. mieszkanie na wynajem tylko projekty deweloperskie jak https://novafinances.pl/ - gdzie można inwestować już nawet kwoty około 10 tys.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Inwestowanie na początku nigdy nie jest proste - wiadomo... Na strat trochę trzeba zapoznać się z rynkiem - co, jak stoi? No i w co warto inwestować? Można sobie sprawdzić chociażby fundusze inwestycyjne notowania i inne tego typu rzeczy... Zawsze wiecie więcej, macie porównanie.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jest wiele różnego rodzaju sposobów na to, by sprzedać mieszkanie. Ja trochę o tym czytałem w ostatnim czasie i zastanawiam się, jakie macie zdanie ma temat skupów mieszkań. Czytałem ostatnio opinie o firmach skupujących nieruchomości i zastanawiam się, czy warto pomyśleć o takiej opcji. Co moglibyście tutaj powiedzieć?
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
zaczyna mnie ten temat interesować...
___
hurtownia instalacyjna
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Nic o nich nie słyszałam. Sama inwestuje w kryptowaluty jakiś czas i najlepiej sprawdziła mi się do tego aplikacja https://www.wealthseed.eu/  Bardzo przejrzysta, łatwa w obsłudze. Nawet gdy dopiero zaczynasz nie powinnaś mieć z nią problemu. Gdybyś miała jakieś problemy to na stronie znajdziesz kilkuminutowy filmik, gdzie jest wszystko wyjaśnione
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Oczywiście, że inwestowanie jest bardzo ważne i jeśli na forum są przedsiębiorcy to myślę, że zainteresują was inwestycje elbląg https://inwestycje.elblag.eu/s/64/wsparc...m-tereny-w . Tutaj można znaleźć wszystkie najważniejsze informacje dotyczące terenów w warmińsko-mazurskim, które przeznaczone są pod inwestycję w przemysł, handel i transport
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Witam.
Osobiście uważam, że jeśli chodzi o inwestycję w biznesie to warto stawiać na innowacyjne i nowoczesne rozwiązania. Warto przede wszystkim na pierwszym miejscu stawiać na jakość . Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie tutaj https://corobotics.pl/przemyslowy-robot-...-24-7-365/ i na spokojnie zapoznajcie z pełną ofertą . Znajdziecie tam sporo ciekawych informacji na temat robotów przemysłowych. Myślę, że taka wiedza może okazać się niezwykle pomocna.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A czy wiecie przykładowo co to jest fundusz inwestycyjny zamknięty ? Czy warto inwestować niego? Co możecie na ten temat powiedzieć? Chciałabym dowiedzieć się w co warto byłoby inwestować? Czy macie dla mnie jakieś wskazówki praktyczne? Na co zwrócić uwagę etc.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: