Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Dbanie o zdrowie
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
(24.04.2020, 00:12)turbusa napisał(a): Mi się udało po wielu latach w końcu rzucić papierosy. Jakoś czas w domu z rodzinką mnie zmotywował, bo oni fajek nie tolerują i mnie ciągle przepędzali na dwór, z maseczką to nawet nie zapali. Oczywiście byłoby cieżko bez wsprcia bliskich ale też kupiłem recigar z cytyzyna, te 25 dni mi w zupeełności wystarczylo
i jak z rzuceniem papierosów?? Wróciłeś czy jedna skutecznie udało Ci się rzucić przy pomocy tych tabletek recigar?? Pytam bo znajomy rozgląda się za czymś skutecznym.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ostatnio szczególnie mocno interesuje mnie temat dbania o swoje zdrowie, ponieważ jestem w ciąży, dodatkowo zdiagnozowano u mnie owodnię co mnie trochę martwi.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,235
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeżeli poszukujecie ortopedy na terenie Warszawy, to polecam wam zajrzeć tutaj: https://www.cmgamma.pl/  Kilkoro moich znajomych leczyło tam swoje ortopedyczne dolegliwości i chwalili sobie obsługę. Najlepiej przedzwonić, zapytać o wolny termin i na wizycie dowiedzieć się więcej szczegółów. Wiadomo ze lekarz musi zbadać, przeprowadzić wywiad, żeby zaproponować odpowiednie leczenie czy rehabilitacje. Tam mają tez nowoczesny sprzęt, wiec bez problemu zrobią ci komplet badan takich jak MR czy CT.
Liczba postów: 2,178
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Badania są bardzo ważne jeśli o zdrowie chodzi, tutaj https://cmp.med.pl/cmp-bialoleka/neurolog/ ja byłam niedawno na wizycie u neurologa bo miałam złe wyniki i on mnie poprawnie szybko zdiagnozował. Jak szukacie specjalistów z tej dziedziny to polecam wam to centrum medyczne.
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Chcesz być pewny/pewna swojego stanu zdrowia? A może zaczynasz dopiero leczenie cukrzycy i chcesz poznać wszelkie szczegóły dotyczące zmian jakie mają zajść w Twoim życiu? Na pewno warto jest sprawdzić i czytać wiele na ten temat, aby być na bieżąco z konkretnymi informacjami i działaniem.
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
10.03.2021, 00:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2021, 09:54 przez muffinka.)
A jakie na częste budzenie w nocy przyczyny są? Dlaczego zdarzają się nam problemy ze snem? Budzimy się, nie możemy zasnąć? Co wtedy robić? Na co zwrócić uwagę, aby ta nasza jakoś snu była na naprawdę dobrym poziomie? Macie pomysły?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jak dbasz o zdrowie to pamiętaj o tym aby pić wodę najlepiej źródlaną i w szklanych butelkach żeby uniknąć mikrocząsteczek plastiku. Najlepszą ofertę posiada https://iwoniczanka.pl/ bo mają w ofercie nie tylko samą wodę źródlaną ale także nektary, soki i napoje gazowane. Każdy znajdzie coś dla siebie w ich ofercie i najlepsze że dostarczą jak i odbiorą wszystko do domu.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Przede wszystkim trzeba pomyśleć o odpowiednich suplementacjach.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
29.03.2021, 22:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.04.2022, 18:36 przez ina.)
Można też zainwestować w olejki konopne cbd z Konopteki . One są sposobem na wyciszenie, a często też na wzmocnienie organizmu. Wiele osób je poleca i chwali.
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
30.03.2021, 09:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2021, 09:27 przez Alka83.)
najlepszym i najprostrzym sposobem na dobre zdrowie jest odpowiednia dieta. dla zębów jest to szczotkowanie dwa razy dziennie i wizyty u stomatologa takiego jak w https://medens.pl/. najprostrze sposoby są najlepsze
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: