Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Gastronomia - wyposażenie do kuchni
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
07.10.2020, 12:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2020, 12:13 przez Seriz.)
Witam!
Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi, jeśli chodzi o wybór wyposażenia do kuchni w lokalu gastronomicznym? Zależy mi na dobrej cenie i pełnym wsparciu ze strony obsługi. Mam nadzieję, że w końcu wszystko pójdzie po naszej myśli
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Jeżeli o mnie chodzi to ja jednak wolę stawiać na jednego sprawdzonego dostawę od lat, dlatego korzystam z Invest Horeca i w tym zakresie nie zamierzam nic zmieniać. Profesjonalni specjaliści, krótki czas oczekiwania na realizacje i jednocześnie naprawdę rozbudowana oferta akcesoriów, mebli i sprzętów kuchennych. Pozdrawiam serdecznie i oczywiście mam nadzieję, że zakupy będą jak najbardziej udane!
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Dobrze wiedzieć, już sobie zapisałem. Czekam na kolejne podpowiedzi i będę zabierał się za poszukiwani!
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
Jeśli szukasz profesjonalnego sprzętu z pełnym wsparciem, na pewno zainteresuję Cię oferta tej firmy https://www.hasborg.pl/. Moja żona od wielu lat prowadzi restaurację i ma na wyposażeniu jedną maszynę od nich. Bardzo usprawniło jej to pracę kuchni, zresztą do dziś dzień często wychwala ten zakup. Sprawdź, może to oferta także dla Ciebie.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
No poza tym będziecie mogli również w ofercie Invest Horeca znaleźć rzeczy po prostu do domowej kuchni. Zajrzyjcie sobie na ich stronę https://investhoreca.pl/q/?keywords=dom gdzie nie brakuje świetnych opcji w racjonalnej cenie. W końcu udało nam się znaleźć świetną hurtownię gastronomiczną z dobrym sprzętem i przystępnymi cenami.
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedziami na temat hurtowni gastronomicznej InvestHoreca i to przede wszystkim ze względu na naprawdę wiele kategorii od akcesoriów, przez trzony kuchenne, meble metalowe, zmywarki itd. Dobre ceny, wysoki standard i też obsługa która pomoże i zadba o terminową dostawę.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
zorientuj się też w ofercie firmy winterhalter https://iguanasklep.pl/producenci/winter...nterhalter To głównie środki czyszczące bardzo dobrej jakości, przeznaczone dla branży gastronomicznej, ale maja w ofercie tez sprzęty. Zdecydowanie polecam są na rynku już od dłuższego czasu, przez stronę, którą wkleiłam w linku możesz sobie poszukać kontaktu z nimi- zapewniają fachowe doradztwo, więc może rozwieją pewne wątpliwości i odpowiedzą na pytania. Polecam!
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Na pewno przyda się takie miejsce wyposażyć również w profesjonalny ekspres do kawy. Co powiecie na taki jak na stronie internetowej https://www.swiatekspresow.pl/ekspres-ci...ran-crema/? Myślę, że może się on bardzo dobrze sprawdzić
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Na pewno warto zainwestować w dobry ekspres do kawy, może ten przypadnie Wam do gustu https://www.swiatekspresow.pl/jura-e8-pi...omatyczny/?  Może przygotowywać kilka napojów kawowych, jest prosty w obsłudze i bardzo intuicyjny.
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Na pewno to o co również trzeba zadbać to o opakowania obiadowe. Tym bardziej teraz kiedy nie można przebywać tak w restauracji, to ludzie chociaż mogą zamówić posiłki sobie na wynos. Warto zajrzeć zatem na stronę ecoway.supply , ponieważ tam dostaniecie opakowania ekologiczne.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości