Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Plecak dla pierwszoklasistki
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam. Córka we wrześniu idzie do I klasy i rozglądam się już za plecakiem. Kiedy zobaczyłam, jak duży jest wybór - przeraziłam się. Na który się zdecydować? Może ktoś poleci mi jakiś model? Konkretną markę? Zależy mi, by plecak był lekki, bo córka jest bardzo drobna. Chciałabym też, by spód plecaka był usztywniany. By plecak posiadał odblaski i pas piersiowy - najlepiej w 2 miejscach.
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,126
Liczba wątków: 407
Reputacja:
0
Oj znalezienie odpowiedniego plecaka do szkoły nie zawsze jest takie łatwe. Wiadomo, ze wygoda bardzo się liczy, ale w dzisiejszych czasach wazny jest też styl. Dlatego jak już kupić to wygodny i stylowy plecak. Widziałam takie tutaj https://nos-to.pl/zdrowie lekkie plecaki szkolne, ich produkty tylko potwierdzają że można połączyć wygodę i styl.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A jakie możecie polecić plecaki dla dziewczynek do przedszkola? Czym kierować się przy wyborze takiego plecaka? Czy również powinno się zwrócić uwagę na jego usztywnienie, jak w przypadku plecaków szkolnych?
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Ze swojej strony polecam sklep https://nos-to.pl/kategoria-produktu/ple...zedszkola/ i ich ofertę. Znajdziesz tam szeroki wybór plecaków, między innymi dla pierwszoklasistów.
Liczba postów: 1,445
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Fajnie, fajnie... Ale ja, ponieważ jestem osobą przezorną, to jeszcze pomyślałabym o elementach bezpieczeństwa, typu naklejki odblaskowe . Myślę, że w tego typu rzeczy warto zainwestować, bo to nie jest duży koszt, a naprawdę zapewniają dodatkową ochronę.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 140
Reputacja:
0
Modna i praktyczna jest teraz Olsztyn kabura na telefon. Takie etui można też znaleźć dla siebie w sieci.
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: