Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
serwer
Polecacie serwery Dell? Planuję zakup tego typu urządzenia i szukam modelu, który sprawdzi się w średniej wielkości firmie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A czy słyszeliście o czymś takim jak kolokacja serwerów? A może ktoś z Was miał już okazje korzystać z takich usług kolokacji? W jakich sytuacjach powinno się Waszym zdaniem taki proces przeprowadzić? Podzielicie się Waszymi doświadczeniami w tym temacie?
Odpowiedz
Czy nie uważacie, że własna serwerownia to świetny pomysł? Coraz częściej się nad tym zastanawiam. To chyba świetna inwestycja.
Odpowiedz
Ja uważam że własny serwer to lepsze rozwiązanie niż lokowanie wrażliwych danych w chmurach serwerach. Jakoś nie mam przekonania do takich rozwiązań i wolę stacjonarny sprzęt w mojej firmie. Mam też zaufanego informatyka który ogarnia mi całość i stale stara się mi poszerzać wiedzę z tego zakresu. Ostatnio było o adresowaniu IP i co to są klasy IPV4 i IPV6.
Odpowiedz
W przypadku poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej jakości serwerów do swojej firmy to zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez sklep online https://ale.pl/1167-serwery którzy na pewno będą Wam skutecznie pomóc w podjęciu jak najlepszych decyzji dopasowując go pod konkretne potrzeby i też po prostu nieprzeszacowująca i narażać się przy tym na dużo większe koszty.
Odpowiedz
my u siebie w firmie korzystamy po prostu z uslug TrustIT . maja doswiadczenie, a my dzieki temu nie musimy myslec o zatrudnianiu nikogo na stale, organizowaniu szkolen, tworzeniu dodatkowego miejsca pracy. Mamy pomoc dostepna caly czas, jesli tylko zajdzie potrzeba
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli planujesz własną serwerownię to pomyśl takie o korzystaniu z chmury hybrydowej. Moim zdaniem to świetna usług, dzięki której będziesz miał szybki i bezpieczny dostęp do chmur obliczeniowych innych dostawców. Wiem, że na przykład Netia ma w ofercie usługę Cloud Tunnel, która daje szybki dostęp do chmur np. Amazon Web Service, Microsoft Azure czy Google Cloud.
Odpowiedz
Jeśli macie własną firmę to odpowiednio dobrane serwery to bardzo ważna sprawa. Koniecznie zajrzyjcie na stronę https://mineit.pl/ , gdyż firma ma sporą wiedzę i doświadczenie w tym zakresie i z pewnością pomoże dobrać wam najlepsze rozwiązania. Co ważne Serwery Dell EMC cecH**e najwyższa wydajność i bezpieczeństwo działania, a przy okazji nie zużywają dużo energii elektrycznej.
Odpowiedz
Dobór sprawdzonego serwera jest bardzo ważny z resztą tak samo jak bezpieczeństwo w internecie. Nie mam pojecia w jaki sposób wy zabezpieczacie swoje strony przed szkodliwym oprogramowaniem oraz atakami z zewnątrz, ale ja polecam firmę https://bezpiecznywordpress.pl/opieka-stron-wordpress/ jak możecie zobaczyć wcale nie kosztuje to dużo, a przynajmniej macie pewność, że wszelkie dane z waszych stron są bezpieczne i nie zostaną wykradzione.
Odpowiedz
Jak chcecie zadbać o bezpieczeństwo w swojej firmie to zdecydowanie polecam sprawdzić portal https://tech360.pl/ na którym znajdziecie sporo konkretnych podpowiedzi na temat serwerów, bezpieczeństwa i jednocześnie rozwiązań IT dla firmy które pozwolą Wam zachować wydajność pracy i oczywiście ochrony przed ewentualnymi atakami. Dlatego też portal Tech360.pl to super opcja dla osób zainteresowanych nowymi technologiami.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama