Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprawdzona restauracja w Łomży
Moi drodzy, mam nadzieję, że znajdę tu osoby które mi pomogą. Szukam dobrej restauracji w Łomży, gdzie będę mogła wybrać się na obiady podczas dwutygodniowego pobytu. Zależy mi na smacznym, pysznym jedzeniu, ale nie chcę też dużo płacić. Atmosfera jest dla mnie bardzo ważna, lubię jak miejsce ma klimat!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jak Łomża to na pewno Osper. Z restauracji w mieście ciężko trafić na lepsze jedzenie, do tego ładniej podane. Ceny też jak najbardziej w porządku Big Grin
Odpowiedz
Ostatnio szukałam fajnego miejsca na rodzinny obiad i natknęłam się na takie miejsce jak Dobrzyński Resort restauracja w świeradowie zdroju. Podoba mi się, że łączą regionalne smaki z nowoczesną kuchnią – coś dla każdego. Ciekawa jestem, czy to dobre miejsce również dla dzieci, czy raczej bardziej klimatyczne na romantyczną kolację?
Odpowiedz
(29.08.2025, 22:43)pietro napisał(a): Jak Łomża to na pewno Osper. Z restauracji w mieście ciężko trafić na lepsze jedzenie, do tego ładniej podane. Ceny też jak najbardziej w porządku Big Grin

A znajdę gdzieś ich stronę, z lokalizacją, galerią zdjęć? Chętnie bym sobie popatrzyła. I na menu
Odpowiedz
Zobacz sobie tu na facebooku https://www.facebook.com/RESTAURACJAOSPER . Mają też opinie, menu, zdjęcia potraw. Sporo można się z tej stronki o nich dowiedzieć. Ja też tak do nich trafiłem pierwszy raz bo mi się spodobało na fotkach.
Odpowiedz
Szukam klimatycznego miejsca w Beskidach i trafiłem na pizza bielsko. Wygląda jak ciekawa restauracja Bielsko-Biała, która łączy tradycyjną kuchnię z atmosferą góralskiej karczmy. Czy ktoś z Was był tam na większej imprezie i może podzielić się wrażeniami?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Interesującym wyborem jest https://www.mood-casamia.pl/ , znana z wyśmienitych i starannie przygotowanych potraw. Warto również zwrócić uwagę na wysoką jakość obsługi — zespół jest profesjonalny, uprzejmy i dba o komfort gości, tworząc przyjazną i gościnną atmosferę.
Odpowiedz
Polecam każdemu właścicielowi kawiarni czy lodziarni – lody w proszku to sprawdzona jakość i niezawodny smak. Dzięki nim możesz w łatwy sposób wzbogacić menu i zaskoczyć klientów nowymi smakami.
Odpowiedz
Według mnie https://sobremesatapas.com/ to miejsce, które warto odwiedzić. Jedzenie jest pyszne, a ceny jak na Warszawę bardzo przystępne
Odpowiedz
Wśród restauracji w Łomży rzeczywiście to Osper zasługuje na uwagę. Zarówno jako lokal na obiad jak i do urządzenia imprezki. Mają dużo miejsca, fajnie urządzone, a menu? No co tu mówić, same pyszności.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama