04.02.2025, 11:18
Cześć, szukam dobrej medycyny pracy w Warszawie. Jaką możecie polecić, gdzie nie ma problemu z dużymi kolejkami i jednocześnie dostępem do specjalistów jednego dnia. Najlepiej od strony Mokotowa i okolic, pozdrawiam!
|
Medycyna Pracy w Warszawie
|
|
04.02.2025, 11:18
Cześć, szukam dobrej medycyny pracy w Warszawie. Jaką możecie polecić, gdzie nie ma problemu z dużymi kolejkami i jednocześnie dostępem do specjalistów jednego dnia. Najlepiej od strony Mokotowa i okolic, pozdrawiam!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
04.02.2025, 14:07
Dzięki za namiar
07.02.2025, 15:52
Jeśli pasuje Ci na Mokotowie to polecam sprawdzić Medivita https://badania.medycynapracywawa.pl/ na ul. Rejtana 15. Świetni specjaliści, nie ma problemów z umówieniem dogodnego terminu wizyty. Do tego bez długich kolejek i można wszystko ogarnąć w jeden dzień.
10.02.2025, 10:06
jak najbardziej Medivita, profesjonalna pomoc, świetni specjaliści na miejscu i też nie ma problemów z umówieniem dogodnego dla siebie terminu wizyty. Widać, że mają tam wszystko odpowiednio zorganizowane i nie panuje chaos.
21.02.2025, 10:07
Dokładnie dla mnie największym problemem jest długość kolejek i dostępność do specjalistów, aby nie trzeba było 2-3 dni marnować na zrobienie potrzebnych badań do nowej pracy.
24.02.2025, 13:44
Przychodnia Medivita oferuje szeroki zakres badań obowiązkowych dla pracowników. Od badań wstępnych po okresowe i kontrolne wszystko odbywa się szybko i profesjonalnie. Bez problemow mozna umowic wizyte i bez siedzenia godzinami w kolejkach
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
25.03.2025, 17:48
Byłem w Medivicie na konsultacji i faktycznie spoko miejsce. Bez długiego czekania, lekarz normalnie wszystko tłumaczył, a nie jak to czasem bywa – szybkie „następny!”.
26.03.2025, 12:36
No jeśli mówimy o badaniach medycyny pracy, to w Warszawie możesz sprawdzić http://badania.medycynapracywawa.pl. Robiłem tam komplet badań i wszystko poszło w jeden dzień, bez latania po różnych placówkach. Mają wszystkich specjalistów na miejscu i sprawnie to ogarniają.
28.03.2025, 20:30
Słyszałem od znajomego, że w Medivicie można ogarnąć wizytę bez długiego czekania. Sam jeszcze nie byłem, ale on mówił, że nie trafił na tłumy i lekarze spoko.
24.04.2025, 00:31
Moja znajoma była w Medivicie, bo to podobno miejsce, które jako jedyne zagwarantowało jej załatwienie wszystkich badań w jednym miejscu i w jednym dniu, co przyczyniło się do szybszego ogarnięcia formalności.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|