08.01.2025, 10:04
Przychodzę z tematem renowacji drzwi i mebli. Mam tego trochę w domu ale nie mam pojęcia, jak się za to zabrać. Może są jakieś firmy, które się tym zajmują? Macie coś do polecenia?
|
Gdzie oddać drzwi i meble do renowacji?
|
|
08.01.2025, 10:04
Przychodzę z tematem renowacji drzwi i mebli. Mam tego trochę w domu ale nie mam pojęcia, jak się za to zabrać. Może są jakieś firmy, które się tym zajmują? Macie coś do polecenia?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.01.2025, 17:06
Sądzę, że zainteresować was może także bardzo dobrej jakości organizer na biżuterię . Akcesoria dostępne w tej ofercie charakteryzują się solidnym wykonaniem, a dodatkowo są dostępne w atrakcyjnych cenach, co stanowi istotny atut.
09.01.2025, 11:24
Może w https://fulmal.pl/? Ceny mają w porządku, a przy tym super podejście do klienta - pomogą dobrać kolory, doradzą, co warto robić. Najlepiej to napisać do nich i przy okazji, zerknij na stronę - zobaczysz, co robią, i zdecydujesz, czy to Ci odpowiada.
29.04.2025, 10:54
A czy kupowaliście może zapachy do salonu już u firmy Pachnąca Szafa? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy się do nich zgłosić, jak chodzi o zakup świec, czy innych produktów. Bo przyznam się, że ja takie rzeczy wręcz uwielbiam.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|