Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobra karma
Cześć! Muszę zmienić karmę mojej suczce (Golden Retriever) i mam nadzieje, że mi coś doradzicie. Nie od dziś wiadomo, że ta rasa zje wszystko co się da, ale jako odpowiedzialny właściciel nie robię tego. Możecie podzielić się, co podajecie i gdzie zamawiacie? Może mojej też podejdzie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A sprawdzałaś już karmę z https://dobra-karma.com.pl/? Jak nie, to zamawiaj, bo nie dość, że jest opracowana przez lekarza weterynarii, to w dodatku nie posiada składników, które mogą szkodzić - mowa oczywiście o ryżu, ziemniakach czy drobiu. U nich cena idzie w parze z jakością. Zresztą sama się przekonaj.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o wybór odpowiedniej karmy dla psa, warto wziąć pod uwagę bemo karma dla psa . Jej atutem jest różnorodność, która pozwala na dobór idealnych suplementów wspomagających zdrową dietę naszych czworonożnych przyjaciół. Co więcej, skład produktów jest dokładnie przemyślany, a karma mokra nie zawiera żadnych szkodliwych dodatków. Dzięki temu możemy być pewni, że nasze psy otrzymują wszystko, co niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Odpowiedz
Dobra karma to podstawa zdrowia i dobrego samopoczucia naszych zwierzaków! Warto zwracać uwagę na skład, unikać sztucznych dodatków i konserwantów, a także dopasować karmę do wieku, wielkości i potrzeb pupila. Dobrze zbilansowana dieta może znacząco poprawić jakość życia naszych czworonogów i zapobiec wielu problemom zdrowotnym.

_________
epapierosy
Odpowiedz
Poza odpowiednim pożywieniem i pielęgnacją, zwierzakom należy zapewnić też rozrywkę. Ja od lat hoduję chomiki i zawsze staram się zapewnić im dostęp do ciekawych zabawek. Pod adresem: https://hubun.pl/gryzonie/zabawki-dla-gr...la-chomika można takie znaleźć. Nie są drogie, a na pewno zajmą tego małegoo gryzonia.
Odpowiedz
Przy takich dyskusjach o szkoleniu psa najczęściej przewija się jedno – nagradzanie działa najlepiej, bo pies szybciej kojarzy dobre zachowanie z nagrodą i chętniej je powtarza. W praktyce ważne jest też, żeby nagroda była szybka i wygodna do podania w trakcie spaceru czy treningu. Dlatego ja przy okazji szukania różnych rozwiązań trafiłem na to: https://dogidigi.com/nerki-spacerowe-dla-psa/ – taka nerka pozwala mieć smakołyki i akcesoria zawsze pod ręką, co naprawdę ułatwia pracę z psem. Może ktoś używa i podpowie, czy to się sprawdza na co dzień?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Warto spojrzeć na temat szerzej i nie ograniczać się tylko do jednego punktu widzenia.
Odpowiedz
W karmieniu psa, tak jak u ludzi chodzi o prostotę, im mniej przetworzone, tym lepiej. Dlatego takie mięso jak w https://darybeskidu.pl/ ma sens, bo to nie jest żadna chemia jak w gotowych karmach. Są tam różne gatunki mięsa, więc można sobie dopasować dietę pod psa. I to daje większy spokój, że wiadomo co jest w misce.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama