04.07.2024, 14:27
Która szkoła policealna ma jeszcze zajęcia online? Nie ukrywam, że mam na oku jedną, ale nie ma tam interesujących mnie kierunków, a iść by iść to bez sensu. Co polecacie?
Która szkoła policealna ma jeszcze zajęcia online?
|
04.07.2024, 14:27
Która szkoła policealna ma jeszcze zajęcia online? Nie ukrywam, że mam na oku jedną, ale nie ma tam interesujących mnie kierunków, a iść by iść to bez sensu. Co polecacie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
05.07.2024, 09:18
Roczne nauczanie masz w Bałtyckiej Szkole Sztuki Użytkowej (https://bssu.edu.pl/). Kursy są dostępne online, dzięki czemu masz dużą elastyczność i możliwość nauki w dogodnym dla Ciebie czasie. Co więcej, oprócz świadectwa, na którym nie ma info o trybie nauki, masz jeszcze certyfikat po angielsku, który może Ci pomóc np w pracy za granicą.
17.07.2024, 16:47
To może w takim razie viessmann.ovh? Szkoły dla dorosłych to bardzo dobre rozwiązanie. Na tej stronie znajdziecie Szkołę Partnerską Viessmann, dzięki której możecie zostać technikiem chłodnictwa i klimatyzacji. Myślę, że będzie to dla Was szansa na otrzymanie przyszłościowego zawodu.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|