Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drzwi do domu
Cześć, 
Zmieniam mieszkanie i muszę wymienić w nim drzwi. Ostatnio natknąłem się na drzwi bulaj i bardzo mi się spodobały. Dostępne są one na tej stronie https://homedoors.eu/. Czy ktoś z niej kiedyś korzystał i może mnie zapewnić, że jest ona w porządku? 
Pozdrawiam.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Nie kojarzę tych drzwi. My niedawno wymienialiśmy drzwi u moich rodziców i wybraliśmy model Passive 75 z firmy KMT. Dom jest niedawno ocieplony i zależało nam by drzwi także dobrze zabezpieczały przed "ucieczką" ciepła. W dodatku drzwi spełniaja warunki rządowego programu Czyste Powietrze, więc można się ubiegać o zwrot do 60% ceny drzwi). Drzwi bardzo ładne, mama zadowolona, bo dobrała kolor idealnie pod kolor okien.
Odpowiedz
Powiem szczerze, że aktualnie zastanawiam się nad tym, jakie drzwi wejściowe do domu wybrać. Na stronie http://www.4biznes.pl/drzwi-wejsciowe-do...czedzanie/ można znaleźć informacje o tym, w jaki sposób zainwestować w drzwi z termoizolacją.
Odpowiedz
Moim zdaniem warto zdecydować się na drzwi drewniane Uśmiech Polecam producenta Kris Drzwi, sama też korzystałam z ich usług w ubiegłym roku. Super jest to, ze realizują tu zamówienia indywidualne, wszystko jest robione pod konkretny wymiar ( nawet ten najbardziej nietypowy). Solidna jakość wykonania, przystępna cena, terminowa dostawa i szybki montaż.
Odpowiedz
Jeżeli chodzi o nowoczesne, dobrze wykonane i jednocześnie funkcjonalne propozycje w zakresie stolarki drzwiowej to koniecznie zapoznajcie się z ofertą przygotowaną przez Door Galant, gdzie będziecie mogli znaleźć drzwi na stare futryny w bardzo dobrej jakości wykonania. Tym bardziej, że dopasowują drzwi bez konieczności demontażu, wyrywania i kucia ścian. To po prostu dużo lepsza opcja, no i już od razu nie trzeba robić pełnego remontu po ich wymianie w swoim domu.
Odpowiedz
A co sądzicie o tych drzwiach antywłamaniowych https://bianex.pl/drzwi-antywlamaniowe/ ? Zastanawiam się nad zakupem którychś z nich Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A co powiecie na temat oferty https://www.creadoor.pl/drzwi-ukryte/ myślicie, że cena idzie w parze z jakością i można zamawiać u nich tego typu drzwi?
Odpowiedz
W jakim sklepi zamawialiście drzwi do Waszych wnętrz? Co możecie mi polecić?

lek na potencję bez recepty
Odpowiedz
ja kupowałam niedawno drzwi zewnętrzne do domu. Zdecydowałam się na stalowe z KMT. Mają spory wybór drzwi - modele i kolory, można dobrać bez problemu. Cenowo też równie. Mam model Supertherm 90. Drzwi bardzo dobrze izolują ciepło - energooszczędność na wysokim poziomie
Odpowiedz
W mojej opinii warto skontaktować sie tutaj z firmą Drawex, która jest z Gdańska z szerokim wyborem modeli i też producentów w ofercie. Na pewno pomogą w znalezieniu idealnych drzwi pod konkretne potrzeby i oczywiście z dokładnymi pomiarami, aby po zamówieniu nie było problemów z jakimiś niedociągnięciami, czy złymi pomiarami. Koniecznie dajcie znać jak wyszło oraz jakie kroki ostatecznie podjęliście dla swojego domu (no i w jakim budżecie się zmieściliście)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama