Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkolenia
U mojej znajomej niedawno firma organizowala taki zewnetrzny kurs excel - mega fajna sprawa jak sie widzi takie inwestycje w pracownikow Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Planujemy skorzystać ze szkoleń związanych z nowoczesnymi rozwiązaniami, nową technologią, ale i sztuczną inteligencją. Firma https://www.deeptechnology.ai się w tym specjalizuje
Odpowiedz
Uwielbiam się rozwijać i wciąż dążę do pracy w zawodzie swoich marzeń - w żłobku. Pod adresem: https://www.zawodniania.pl/ udało mi się znaleźć kurs, po którym mogłabym podjąć się takiej pracy! Co o tym myślicie? Czy warto się kształcić w tym kierunku?
Odpowiedz
Jeżeli są tutaj osoby, które szukają najróżniejszych szkoleń z zakresu rozwoju kompetencji w firmie, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy DEVELOR - centrum szkoleniowe . Z Develorem miałem okazję uczestniczyć w szkoleniu przywódczym, bardzo praktyczne podejście, gry symulacyjne i konkretne narzędzia do wdrożenia.
Odpowiedz
Zaczęłam zauważać, że w pracy nie chodzi już tylko o „co robię”, ale o to, jak to komunikuję. Nawet najlepiej wykonany projekt można zepsuć słabą prezentacją albo brakiem empatii w zespole. Dlatego zainteresowały mnie umiejętności komunikacyjne i interpersonalne – tematyka szeroka, ale bardzo praktyczna. Ciekawe, czy skupiają się też na rozwiązywaniu konfliktów i prowadzeniu trudnych rozmów? To właśnie ten obszar czuję, że mam do dopracowania. Ktoś z Was miał okazję wziąć udział i może polecić coś konkretnego z tej kategorii?
Odpowiedz
Dodatkowo można też postawić na sprzedaż metodą sandlera
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Niedawno natknęłam się na kurs zarządzania projektami Podobno zajęcia są doskonale przygotowane, a przekazywana podczas nich wiedza okazuje się niezwykle przydatna zarówno w codziennych sytuacjach zawodowych, jak i prywatnych.
Odpowiedz
Dobrze, że ludzie dzielą się swoimi doświadczeniami.
Odpowiedz
Powinny cię zainteresować szkolenia z tej firmy https://intraszkolenia.pl/ bo pomogą rozwinąć kompetencje miękkie a to przyda się w zarządzaniu ludźmi w firmie. Koszt szkolenia szybko się zwróci i przełoży na lepsze wyniki firmy. Możesz też wysłać swoich pracowników bo na pewno takie szkolenie przyda się każdemu w zespole.
Odpowiedz
Myślę o zmianie zawodu i interesuje mnie makijaż permanentny... Słyszałam, że to dochodowa branża i można się szybko nauczyć. Znalazłam kurs makijażu permanentnego kraków i zastanawiam się nad zapisaniem. Podobno kurs trwa tylko 3 dni. Rozważam tę opcję jako nowy kierunek kariery. Ktoś uczestniczył w takich kursach? Czy można się nauczyć w tak krótkim czasie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama