Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Duży problem z siwymi włosami - pomocy!
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Jak radzicie sobie z problemem siwych włosów i czy używaliście może powiecie mi jaka kuracja tutaj będzie najlepsza, bo szukam przede wszystkim skutecznych opcji, które realnie pomogą mi w pozbyciu się tego problemu na długi czas, a z siwymi włosami po prostu nie czuję się najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Naprawdę skutecznie działa kuracja https://gr-7.eu/produkt/kuracja-przeciw-...z-szampon/ suplementów na moje włosy. Efekty są naprawdę imponujące! To ważne aby działać też od środka i co najważniejsze, aby był to efekt skuteczny i długotrwały. Pozdrawiam serdecznie i daj znać, czy udało się z problemem uporać!
Liczba postów: 639
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Szukając naprawdę skutecznych preparatów na siwe włosy to sprawdź w takim razie wspomniany przez poprzednika preparat GR-7 który jest naprawdę skuteczny, jeśli chodzi o problem z siwymi włosami. Przede wszystkim już w kilka tygodni można się skutecznie pozbyć praktycznie większość siwych włosów, no i muszę przyznać że ma naprawdę pozytywny wpływ na samopoczucie kiedy przed lustrem wyglądam dużo młodziej niż jeszcze parę dni temu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Skoro tak radzicie to na pewno wezme pod uwagę i oczywiście mam nadzieję, że to nie koniec wskazówek z Waszych doświadczeń. No i zobaczymy co ostatecznie z tego również u nas wyjdzie.
Liczba postów: 221
Liczba wątków: 65
Reputacja:
0
12.06.2023, 13:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.07.2023, 22:37 przez trolla.)
Witaj, rzeczywiście odpowiednia pielęgnacja włosów przy siwieniu jest bardzo ważna. Jednak oprócz zastosowania kuracji warto również zadbać o nawyki, które pozwolą zahamować proces siwienia włosów. Najważniejsza będzie odpowiednia dieta, bogata we wszystkie niezbędne witaminy, minerały i składniki odżywcze. Owszem pielęgnacja włosów jest istotna, ale warto podejść do problemu kompleksowo i zadbać o to również od wewnątrz.
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Skoro macie problem z wypadającymi włosami to polecam https://mezocosmetic.pl/oferta/trychologia-opole/ bardzo dobrzy trycholodzy z dużym doświadczeniem i w dobrej cenie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tutaj masz fajny zestaw - https://gr-7.eu/kuracja-przeciw-wypadani...t-wcierka/ myślę że taka kuracja zadziała bardzo dobrze.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości