Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Okulary kraków
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 114
Reputacja:
0
Jesteście w stanie mi coś sensownego podpowiedzieć jeśli chodzi o salony optyczne w Krakowie? Zależy mi na jakimś miejscu, gdzie będzie można także liczyć na profesjonalną pomoc przy dobraniu szkieł, tak by liczyć potem na funkcjonalność okularów.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 59
Reputacja:
0
Obecnie progresywne okulary zmieniły się już na tyle, że wykonywane są tak, że nie widać, że maja taki charakter, soczewka jest jednolita, nie ma żadnych podziałów, tak działa między innymi https://www.oko-design.com w Krakowie na Krowoderskiej.
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Oprawki okularów to wyjątkowy element mody, którym wyrażamy naszą osobistą indywidualność. Wybierając oprawki okulary, można podkreślić swój unikalny styl i gust. Mogą one być subtelne i klasyczne albo wyraziste i oryginalne, pozostając zawsze wyjątkowe. Niezależnie od wyboru, oprawki to nie tylko narzędzie do widzenia, ale również środek wyrazu naszej niepowtarzalności.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,456
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
To jak chodzi o mnie, to planuję wypróbować soczewki dailies total 1 , które znalazłam u firmy Vision Express . Ponoć komfortowo się je nosi i dobrze przylegają do oka. Ale jak interesują was mimo wszystko okularki, to tam macie też spory wybór w tym kierunku.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Wiadomo, że zakup nowych okularów i oprawek wiąże się z niemałym wydatkiem. Dlatego też jestem zdania, że zawsze warto próbować naprawić oprawki, kiedy ulegną one zniszczeniu. W internecie można znaleźć wskazówki czym skleić oprawki do okularów i w jaki sposób to zrobić. Na pewno nie zaszkodzi spróbować
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości