Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zasłony
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Zasłony, firanki? Okna trzeba zawsze jakoś pięknie przyozdobić. Jeśli poszukujecie jakieś fajne firany, to koniecznie sprawdźcie sobie taki sklep, jak eurofirany . Tam zawsze możecie znaleźć świetne propozycje, więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie i dla swoich wnętrz. Będzie zadowoleni.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Korzystając z okazji, że ostatnio robiłem zakupy tego typu przez internet polecam Wam sprawdzic oferte firmy https://kapadesign.pl/oferta/szyny-zabki/ wydaje mi sie, ze każdy z Was znajdzie coś dla siebie w atrakcyjnej cenie.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 651
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wiele osób ma problem z ogarnięciem tematu wymiaru zasłon. Nie wszyscy wiedzą jak mierzyć, żeby ładnie się prezentowały i były praktyczne. Właśnie dlatego na spokojnie radzę zerknąć sobie tutaj https://wystrojedomow.pl/mierzenie-zaslo...c-zaslony/ i poczytać. Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych informacji, które z pewnością się przydadzą.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,159
Liczba wątków: 112
Reputacja:
0
Uważam, że zasłony na wymiar Łódź są doskonałym wyborem na osłony okienne, ponieważ mogą dodać eleganckiego charakteru każdemu pomieszczeniu. Poprawiają ogólną atmosferę domu lub mieszkania i tworzą przytulną i ciepłą atmosferę. Dodatkowo, istnieje wiele wzorów do wyboru.
Liczba postów: 701
Reputacja:
0
Według mnie najlepszą opcją do każdego wnętrza są przede wszystkim rolety. Swoje zakupiłem od firmy Roltex z Wrocławia i jestem z nich bardzo zadowolony - polecam!
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Według mnie firany i zasłony to juz przeżytek  O wiele bardziej estetycznie i funkcjoanlnie przemawiają do mnie plisy okienne Nafi. To są nowoczesne rozwiązania  Ale wiadomo: każdy ma inny gust.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Akurat my planujemy w najbliższym czasie kupić Firany szyte na wymiar . Widziałem, że bardzo wiele osób zachwalało sobie tą ofertę i przede wszystkim też co do firan to wykonane są one bardzo starannie
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Karnisz często psuje efekt ładnych zasłon, bo jest widoczny i może być trochę nieestetyczny. Z pomocą przychodzi listwa maskująca karnisz - https://www.decordomolsztyn.pl/maskownice-karnisza , która wszystko ładnie zakrywa i nadaje wnętrzu bardziej dopracowany wygląd. To szybki sposób na zmianę w mieszkaniu.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,168
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Montowałam ostatnio karnisze i brakowało mi jednej kotwy, masakra. Przeglądając net, wleciało mi https://e-armet.pl/ i tam ogarnęłam temat. Nic specjalnego, ale jak ktoś ma podobny dramat – rzut oka nie zaszkodzi.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: