Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przeziębienie
Macie jakieś sposoby by uchronić się przed tym paskudztwem? co zmienia się pogoda to mnie łapie...
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Mam Uśmiech w tym roku kupiłam sobie https://www.viruprotect.pl/ zaczęłam stosować i pomaga. Jeszcze nie byłam chora i oby tak dalej Uśmiech
Odpowiedz
Mi pomaga witamina C
Odpowiedz
Hej. Już rozmawiamy o przeziębieniach, chciałabym się was zapytać, jaki według was jest najlepszy lek na gardło? Nie ukrywam, że ja zazwyczaj stosuje neo-angin, ponieważ bardzo szybko na mnie działa i po kilku tabletkach już czuję znasz tą poprawę. Dajcie znać, jak to jest u Was. Chętnie poznam wasze zdanie.
Odpowiedz
Jeżeli chodzi o przeziębienia to dobrym rozwiązaniem będzie skorzystanie z oferty apteki internetowej https://www.e-zikoapteka.pl/ Nie tylko to zweryfikowana marka bo istnieje na polskim rynku od wielu lat i ma stacjonarne apteki niemal w każdym większym mieście ale także wszelkie zezwolenia. U nich znajdziesz tanie leki oraz wsparcie farmaceuty online jeśli zajdzie tylko potrzeba no i masz dostawę do domu.
Odpowiedz
Wszystko czego potrzebujesz z apteki znajdziesz pod tym adresem: https://a-manada.pl/p-poz-alfa-ortho-day...n-waznosci . Oferta jest bardzo bogata i każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Są to między innymi właśnie różne suplementy.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A czy macie może jakieś pomysły, jak poradzić sobie z katarem u dziecka? Mój brzdąc jest przeziębiony i ze wszystkich objawów to właśnie katar jest najbardziej uporczywy...może znacie jakieś sprawdzone sposoby na to, jak taki katar u dziecka załagodzić?
Odpowiedz
No jeśli chodzi o katar u dziecka, to ja mogę powiedzieć, że u mojego sprawdza się woda morska Marimer Baby - w formie sprayu.
Odpowiedz
\Częstym objawem przeziębienia jest katar. Nawilżanie nosa podczas kataru jest ważne, ponieważ pomaga złagodzić suchość i podrażnienie błony śluzowej nosa oraz ułatwia usuwanie nadmiaru wydzieliny. Warto stosować roztwór wody morskiej do nosa.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama