Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Perfumy męskie
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,264
Liczba wątków: 2,010
Reputacja:
0
07.07.2022, 07:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2022, 18:35 przez karol33332.)
Ja mogę się pochwalić bo ostatnio skorzystałem z https://louma.pl/kategoria-produktu/perfumy-meskie/ . Na pewno bardzo dużo osób powinno skorzystać z tej oferty.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 427
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Do wyboru perfum zawsze podchodzę z rozwagą. Sięgam najpierw po tester a jeśli nie mam takiej możliwości, bo np. zamawiam je przez Internet, czytam uprzednio recenzje i opisy na blogach tematycznych. Dzięki jednej z takich stron udało mi się kupić genialną kompozycję orientalno- przyprawową Tom Ford Tobacco Vanille . Informacje o tych perfumach znalazłem tutaj: https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/to...co-vanille . Uznałem, że są na tyle przekonujące iż warto nabyć flakonik. Tak też zrobiłem i absolutnie nie żałuję. Fuzja aromatów przyprawowych i drzewnych przełamana owocową nutą spodobała mi się wyjątkowo.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Mi osobiście podoba się bardzo woda kolońska Przemysławka i myślę o tym, by chłopakowi kupić na 30 września, kiedy będzie jego dzień  Na pewno będzie zadowolony
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A czym kierujecie się podczas wyboru perfum dla siebie lub swoich bliskich? Ja już od jakiegoś czasu wybieram raczej zapachy nieszablonowe, by również się wyróżnić. Na stronie https://przystanekuroda.pl/markowe-perfu...e-zapachy/ dowiedziałem się więcej na temat męskich oryginalnych zapachów. Ciekawi mnie, czy są one przyjemne w odbiorze.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Skoro jesteśmy w takich tematach to może podpowiecie mi czy warto zerknąć na perfumy feromony czy w ogóle coś takiego jest skuteczne? Dopiero dowiaduje się w tym temacie i fajnie jeżeli ktoś z Was mi da znać czym kierować się przy wyborze. Pozdrawiam.
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
lubie meskie perfumy :d maz nie uzywa za czesto, woli zwykle dyzodoranty ale perfumy i tak mu czasem kupie  zwykle na necie zamawiam
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
a nie wolisz zostawic jemu decyzji czego uzywac?
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
24.01.2023, 00:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.01.2023, 13:19 przez szalonaona.)
eej ale to nie jest tak ze ja mu narzucam co ma stosowac.. zostawia mi wolna reke ale ma tez prawo glosu.. zdarza sie ze cos odsylam czy oddaje jak mu nie pasuje. wlasnie zamowilam mu Gucci Guilty Pour Homme na notino  i mimo ze mnie samej jakos nie specjalnie pasuja to jemu bardzo wiec zostaly
Liczba postów: 290
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Moim zdaniem kluczem może być przede wszystkim zorientowanie się, na co faktycznie moglibyście postawić w ramach doboru dla siebie odpowiedniego zapachu. Widziałem na stronie https://wiadomoscilublin.pl/202212235263...kiej-osoby opisane zestawy damskich perfum. Zastanawiam się, czy warto w ciemno kupować takie zapachy. Jakie macie na ten temat zdanie?
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
aha ok bo myslalam ze tylko ty wybierasz a on nie ma nic do gadania
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: