Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A jak sobie radzicie z szczenięcym gryzieniem, bo prawie wszystkie szczeniaki w tym wieku "gryzą". Wiadomo, że nie można na to pozwalać i w tym trzeba być bardzo konsekwentnym. Przerobiłem to już i teraz z Grandem nie mam takiego problemu. Zastosowałem takie metody https://mojzdrowyfutrzak.elanco.com/pl/s...ryzieniem/ i szybko się zorientował, że gryzienie nie popłaca, a zwłaszcza że jego "rodzina" go ignoruje. Życzę powodzenia, cierpliwości no i konsekwencji - to wszystko zaprocentuje.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Bardzo duze znaczenie jesli chodzi o opiekę nad psem ma to, jaka karme dostaje. My od pewnego czasu stosujemy tą karmę od Psiego bufetu https://psibufet.pl/ bezzbożowa - be zadnej chemii, konserwantów itd
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Dokładnie tak, zgadzam się z poprzednikiem. Warto dowiedzieć się jaka jest najlepsza mokra karma dla psa, by móc ją swojemu psiakowi kupować i w ten sposób zapewnić mu odpowiednią dietę. To bardzo ważne, bo decyduje o zdrowiu zwierzęcia i jego komforcie życia
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ostatnio udało mi się znaleźć świetną karmę dla psa. Jest doskonale zbilansowana i odpowiednia dla mojego pupila, bo wcina ją jak szalony, aż mu się uszy trzęsą  . Udało mi się ją znaleźć poprzez portal Ceneo, jeśli chcecie ją sprawdzić to polecam kliknąć tutaj: happy dog karma . Moim zdaniem na ichniejszej stronie znajdziecie dużo tańsze produkty, niżeli na przykład lokalnie. Warto spróbować zaoszczędzić.
Liczba postów: 51
Reputacja:
0
Co do karmy to dla swojego psiaka zamawiam szwedzką Bozite. Karma ma bardzo dobry skład, bez sztucznych zapychaczy, gmo i zbóż. Widac, że pieskowi smakuje i nie ma po niej żadnych problemów zdrowotnych
Liczba postów: 33
Reputacja:
0
Chciałbym pozbyć się z domu zapachu zwierząt, zamawiam właśnie jedzenie dla psa i w ofercie animal island widziałem świece o zapachu vanila carmel. Chyba kupię dla wypróbowania, chciałbym żeby w domu przyjemnie pachniało a jednak psiaki mają swój specyficzny zapaszek
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 144
Reputacja:
0
No jasne, skład jest najważniejszy. U mnie niestety nawet po karmie z dobrym składem piesek miał problemy żołądkowe. Zabrałam go oczywiście do weta, do Przychodni Weterynaryjnej http://weterynaria.slask.pl/kontakt/ na ul. Gałeczki 47 w Chorzowie. Było badanie, testy, no i lekarz zalecił nam oczywiście zmianę karmy na inną, po której już tych problemów nie było. Piesek dostał też leki, które faktycznie bardzo mu pomogły. Wet super się spisał, jest rzetelny, polecam.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,156
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Też przygarnęliśmy ostatnio do domu pieska ze schroniska. Jedyne co, to mieliśmy problem z skompletowaniem wyprawki. Nie sadziłam, że pieski potrzebują tak wiele rzeczy. Na szczęście, ze stroną https://hiperzwierzak.pl/ i poradami, udało nam się wszystko kupić, co potrzebne.
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
W zakresie karmy o naturalnym składzie bez konserwantów to warto poszukać optymalnej, która będzie przede wszystkim mu smakowała i ladnie się trawiła. Jak o mnie chodzi to polecam karmy specific bo też te polecał nasz weterynarz. Można je dopasować do psa i jego potrzeb oraz wieku, ogólnie polecam i oczywiście dajcie znać na jaką postawiliście
Liczba postów: 639
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
20.04.2022, 08:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2022, 08:32 przez WojtekEz.)
Odnośnie wyboru dla swojej psinki również naprawdę dobrej jakości karm o bogatym składzie z naturalnymi składnikami to zdecydowanie mogę polecić do sprawdzenia karmy Specific które też polecał nam weterynarz. Nasza Fobia (suczka amstafa) dostaje teraz od nas Skin Function Support SPECIFIC które znajdziecie w https://omegakarmy.pl/ która jest przeznaczona dla dorosłych wspierająca skórę, sierść i układ immunologiczny. Pozdrawiam i oczywiście zdrówka dla psiaka życzę
|