Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
gorne drogi oddechowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Teraz o górne drogi oddechowe trzeba szczególnie dbać. Ja zawsze ubieram maseczkę jak wychodzę z domu i regularnie staram się ją prać i dezynfekować. Ostatnio kupiłam nawet etui na maskę: https://qubarta.pl/pl/c/ETUI-NA-MASKI/26  Nawet gdy jest po dezynfekcji warto przechowywać ją w specjalnym miejscu pozbawionym zarazków, w końcu nakładamy ją na twarz, skąd bakterie mogą wchłonąć się do naszego organizmu
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 356
Liczba wątków: 39
Reputacja:
1
Stosowaliście kiedyś takie robione apteczne płukanki do gardła? Ja kilka razy w DOZie na nie receptę wykupowałam, tanie a bardzo skuteczne są i nie maja konserwantów
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
ja za płukankami nie przepadam, ale za to Septogard super mi się sprawdza przy wszystkich infekcjach gardła  ja akurat używam tabletek, ale jest również w postaci płynu do psikania w ekoszklanej butelce
Liczba postów: 1,458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Widząc co aktualnie się dzieje, to najlepiej dobrze się chronić przed tym wirusem. Atakuje on płuca i inne rzeczy. Ciężko się przechodzi tą chorobę. Warto więc mieć osłony ochronne na twarz. Wtedy możemy się uchronić.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
jeżeli uważacie że wasz przedsiębiorca powinien zainteresować się tematem wirusa to może warto mu podesłać tą stronę, gdzie będzie mógł zamówić testy dla was - pracowników, myślę że to może być dobry pomysł, który pozwoli uspokoić wiele osób https://testujemy.org/test-na-koronawiru...iebiorstw/
Liczba postów: 273
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Problem z górnymi drogami oddechowymi to nie tylko infekcje. Przy codziennym spożywaniu posiłków przede wszystkim możemy się zadławić. Co w takim przypadku zrobić? A możemy na przykład zastosować rękoczyn Heimlicha, albo też udrożnić drogi oddechowe za pomocą ssawki LifeVac https://lifevac.pl/ .
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Właśnie dzień temu poczułam się źle i mam problem z górnymi drogami oddechowymi. Czy ktoś orientuje się jakie rodzaje testów na koronawirusa można wykonać, aby mieć pewność?
Liczba postów: 1,456
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wiecie, teraz mamy porę, gdzie nie brakuje wirusów. Najważniejsze więc jest to, aby jak najszybciej zareagować na dany problem. Jak pobolewa gardło wystarczy zastosować neo angin i wtedy sposób można zniwelować ból, obrzęk, zaczerwienie. Warto więc coś takiego mieć w domu.
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
28.10.2020, 18:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.11.2020, 02:23 przez Tośka21.)
Normalna sprawa. Przecież jeśli chodzi o tego typu kwestie, to zawsze powinniście stawiać na jak najlepsze środki mające na celu poprawę Waszego zdrowia. Jak dla mnie, powinniście wiedzieć, jakie daje zapalenie płuc objawy. W ten sposób będziecie w stanie o wiele skuteczniej zadbać o swoje płuca. Pomyślcie nad tym dobrze.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 368
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
26.02.2021, 14:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2021, 14:46 przez Luśka.)
Niestety infekcje górnych dróg oddechowych trafiają się dość często. Dlatego dobrze mieć w domu nawet tak zapobiegawczo jakieś dobre środki do stosowania. Przyda się też coś do płukania jamy ustnej przy zapaleniu . Są teraz skuteczne preparaty. Reakcja w porę pomoże szybciej pozbyć się problemu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości