Hej wszystkim, właśnie odświeżam wygląd swojego salonu i kuchni pod kątem tekstyliów i drobnych dekoracji. Zaczęło się od ekupon na stylowe dodatki do wnętrz
ekupon na stylowe dodatki do wnętrz w Homla, gdzie złapałem piękne poduszki, wazony i kilka ozdobnych figurek w super cenach. Potem, gdy potrzebowałem jeszcze firan, zasłon i obrusów, sprawdziłem ekupon rabatowy na firany i dekoracje
ekupon rabatowy na firany i dekoracje w Dekorii i tam dokupiłem wszystko, co brakowało mi do pełnej metamorfozy.
Kto z Was lubi zmieniać wystrój wnętrz właśnie przez dodatki i tekstylia? Które elementy z Homla najbardziej lubicie i czy często tam wracacie po nowe kolekcje? A jak Wam się sprawdzają firany i zasłony z Dekorii pod względem jakości materiału i łatwości prania? Macie jakieś sprawdzone kombinacje kolorystyczne, które ostatnio stosowaliście?
Sam uważam, że dzięki takim kodom rabatowym można całkowicie odmienić wnętrze bez wydawania fortuny. Jeśli macie aktualne doświadczenia z tymi sklepami albo chcecie pokazać swoje aranżacje przed i po, bardzo chętnie zobaczę i poczytam.