09.12.2025, 15:33
Lawenda Kraków - w jakim centrum ogrodniczym polecacie kupić? Planuję posadzić w ogrodzie ciekawe kwiaty, krzewy oraz drzewa.
|
Lawenda
|
|
09.12.2025, 15:33
Lawenda Kraków - w jakim centrum ogrodniczym polecacie kupić? Planuję posadzić w ogrodzie ciekawe kwiaty, krzewy oraz drzewa.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Urządzam nową rabatę i szukam roślin, które zakwitną jako pierwsze po zimie. Znalazłam informacje o ciemierniki i wydają się idealne. Wodne Rośliny oferują podobno sadzonki dobrej jakości z opisami pielęgnacji. Zależy mi na roślinach łatwych w uprawie, bo nie mam zbyt wiele czasu na skomplikowaną pielęgnację. Myślę o kilku kolorach – białym, różowym, może bordowym. Chciałabym, żeby rabata wyglądała efektownie już na przełomie lutego i marca. Planuję zamówić rośliny z instrukcją sadzenia.
Urządzam nową rabatę i szukam roślin, które zakwitną jako pierwsze po zimie. Znalazłam informacje o ciemierniki i wydają się idealne. Wodne Rośliny oferują podobno sadzonki dobrej jakości z opisami pielęgnacji. Zależy mi na roślinach łatwych w uprawie, bo nie mam zbyt wiele czasu na skomplikowaną pielęgnację. Myślę o kilku kolorach – białym, różowym, może bordowym. Chciałabym, żeby rabata wyglądała efektownie już na przełomie lutego i marca. Planuję zamówić rośliny z instrukcją sadzenia. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|