Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 839
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Moi drodzy, mam nadzieję, że znajdę tu osoby które mi pomogą. Szukam dobrej restauracji w Łomży, gdzie będę mogła wybrać się na obiady podczas dwutygodniowego pobytu. Zależy mi na smacznym, pysznym jedzeniu, ale nie chcę też dużo płacić. Atmosfera jest dla mnie bardzo ważna, lubię jak miejsce ma klimat!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 532
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jak Łomża to na pewno Osper. Z restauracji w mieście ciężko trafić na lepsze jedzenie, do tego ładniej podane. Ceny też jak najbardziej w porządku
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,426
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ostatnio szukałam fajnego miejsca na rodzinny obiad i natknęłam się na takie miejsce jak Dobrzyński Resort restauracja w świeradowie zdroju. Podoba mi się, że łączą regionalne smaki z nowoczesną kuchnią – coś dla każdego. Ciekawa jestem, czy to dobre miejsce również dla dzieci, czy raczej bardziej klimatyczne na romantyczną kolację?
Liczba postów: 839
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
(29.08.2025, 22:43)pietro napisał(a): Jak Łomża to na pewno Osper. Z restauracji w mieście ciężko trafić na lepsze jedzenie, do tego ładniej podane. Ceny też jak najbardziej w porządku 
A znajdę gdzieś ich stronę, z lokalizacją, galerią zdjęć? Chętnie bym sobie popatrzyła. I na menu
Liczba postów: 532
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zobacz sobie tu na facebooku https://www.facebook.com/RESTAURACJAOSPER . Mają też opinie, menu, zdjęcia potraw. Sporo można się z tej stronki o nich dowiedzieć. Ja też tak do nich trafiłem pierwszy raz bo mi się spodobało na fotkach.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Szukam klimatycznego miejsca w Beskidach i trafiłem na pizza bielsko. Wygląda jak ciekawa restauracja Bielsko-Biała, która łączy tradycyjną kuchnię z atmosferą góralskiej karczmy. Czy ktoś z Was był tam na większej imprezie i może podzielić się wrażeniami?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,290
Liczba wątków: 148
Reputacja:
0
Interesującym wyborem jest https://www.mood-casamia.pl/ , znana z wyśmienitych i starannie przygotowanych potraw. Warto również zwrócić uwagę na wysoką jakość obsługi — zespół jest profesjonalny, uprzejmy i dba o komfort gości, tworząc przyjazną i gościnną atmosferę.
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Polecam każdemu właścicielowi kawiarni czy lodziarni – lody w proszku to sprawdzona jakość i niezawodny smak. Dzięki nim możesz w łatwy sposób wzbogacić menu i zaskoczyć klientów nowymi smakami.
Liczba postów: 4,290
Liczba wątków: 148
Reputacja:
0
Według mnie https://sobremesatapas.com/ to miejsce, które warto odwiedzić. Jedzenie jest pyszne, a ceny jak na Warszawę bardzo przystępne
Liczba postów: 3,101
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Wśród restauracji w Łomży rzeczywiście to Osper zasługuje na uwagę. Zarówno jako lokal na obiad jak i do urządzenia imprezki. Mają dużo miejsca, fajnie urządzone, a menu? No co tu mówić, same pyszności.
|