Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Poszukuje dobrego studia tatuażu w Warszawie
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
21.01.2025, 14:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2025, 18:13 przez Marcin0402.)
Cześć,
chciałbym zrobić swój pierwszy tatuaż. Szukam jakiegoś dobrego studio tatuażu warszawa, polecacie jakieś dobre ? Zależy mi na miłej atmosferze bo nie ukrywam że się stresuje. Widziałem w internecie sporo dobrych opinii o jungle tattoo. Co myślicie ?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
W Warszawie to proponowałabym sprawdzić https://www.facebook.com/studio.tatuazu....o/?fref=ts . Mają wielu tatuatorów, dzięki czemu możesz u nich wykonać tatuaże w różnych stylach. Samo studio jest jak najbardziej ok. Mają sterylne warunki, dlatego wykonywanie tatuażu u nich jest bezpieczne.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,451
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ostatnio natknęłam się na gorzów tatuaże oferowane przez Sky Tattoo. Mają sporo ciekawych wzorów i opinie wyglądają obiecująco. Zastanawiam się, czy warto tam zrobić swój pierwszy tatuaż?
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Bardzo dobrze, że szukasz studia z polecenia. Tu nie ma znaczenia przecież tylko cena, liczy się doświadczenie tatuatora, styl, wyczucie. W stolicy mamy sprawdzone studio tatuażu a dokładnie Jah Love Tattoo. A na https://www.facebook.com/media/set/?set=...4193981226&type=3 zobaczysz jakie cuda tworzy Jacek.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,533
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Dla tych co szukają realizmu w Warszawie — Michał i Heniek z Jah Love Tattoo to absolutna czółówka. Prace które widzę na ich social mediach robią wrażenie, a efekty u znajomych których tam byłem potwierdzone.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości