Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 77
Reputacja:
0
Cześć, kupiłem mieszkanie od dewelopera, a po dokładnych pomiarach okazało się, że faktyczna powierzchnia jest mniejsza niż ta, za którą zapłaciłem. Różnica to kilka metrów, więc kwota, którą nadpłaciłem, nie jest mała. Zastanawiam się, czy warto walczyć o zwrot pieniędzy i jakie kroki podjąć. Może ktoś miał podobne doświadczenia i może podpowiedzieć, jak skutecznie dochodzić swoich praw?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 654
Liczba wątków: 310
Reputacja:
0
Nie jesteś pierwszą osobą, która mierzy się z takim problemem. Zrobi się na pewno głośniej o tym, po tym jak Sąd w Warszawie wydał wyrok w jednej z takich spraw. Sprawdź sobie https://www.kancelarianik.pl/szkody-rzec...ewelopera/, bo mają doświadczenie w sporach z deweloperami i mogą pomóc w odzyskaniu nadpłaconych pieniędzy.
Liczba postów: 148
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jeśli potrzebujesz profesjonalnej pomocy prawnej w Kaliszu, to warto mieć na uwadze Kancelarię Adwokacką Anny Przywary https://www.kancelaria-przywara.pl/ Świadczy usługi w różnych dziedzinach prawa, od spraw cywilnych i rodzinnych po prawo gospodarcze. Co ważne, kancelaria oferuje także obsługę firm, co może być przydatne dla przedsiębiorców, którzy mają swoją siedzibę w tym mieście lub okolicy.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,426
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Myślę, że przede wszystkim jak chodzi o powojenne odszkodowania kancelaria Zawolność.pl może wam najlepiej pomóc w tym zakresie. Oni długi czas działają już na rynku i na swoim koncie mają zrealizowanych już wiele spraw. Także według mnie sa godni zaufania.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
W przypadku ubiegania się o odszkodowanie, warto skorzystać z pomocy doświadczonego adwokata, który zna się na tego typu sprawach. Dobry specjalista pomoże w negocjacjach i przygotowaniach, a także w przypadku konieczności dochodzenia roszczeń na drodze sądowej. Czasem warto rozważyć ugody sądowe, które mogą skrócić czas procesu i zmniejszyć koszty. Z pewnością odpowiednia pomoc prawna przyspieszy rozwiązanie sprawy i zapewni lepsze wyniki.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli ktoś z was posiada też słup na działce odszkodowanie , to moim zdaniem warto spróbować je uzyskać. W tej kancelarii pracują specjaliści z dużym doświadczeniem w takich sprawach
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,515
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej kancelarii odszkodowawczej w Lublinie - odzyskiwanie odszkodowań , która świadczy kompleksowe usługi z zakresu wsparcia prawnego w odszkodowaniach i zadośćuczynieniach w województwie lubelskim. Jeśli ktoś miał wypadek albo walczy z ubezpieczycielem o należne pieniądze, to dobrze jest mieć po swojej stronie kogoś, kto naprawdę zna się na prawie i potrafi skutecznie poprowadzić sprawę.
Liczba postów: 4,290
Liczba wątków: 148
Reputacja:
0
Wiele osób myśli, że przy specustawie nie da się nic zrobić, a to nie do końca prawda. Są określone procedury i terminy, tylko trzeba wiedzieć, kiedy reagować. Dobrze opisuje to temat specustawa drogowa jak się bronić , bez straszenia i uproszczeń.
|