29.01.2025, 12:20
Cześć! Zastanawiam się, która z platform – Meta Ads, Google Ads, czy TikTok Ads – daje obecnie najlepsze wyniki w kampaniach reklamowych dla e-commerce? Czy lepiej stawiać na wszystkie opcje?
|
Kampanie reklamowe
|
|
29.01.2025, 12:20
Cześć! Zastanawiam się, która z platform – Meta Ads, Google Ads, czy TikTok Ads – daje obecnie najlepsze wyniki w kampaniach reklamowych dla e-commerce? Czy lepiej stawiać na wszystkie opcje?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.01.2025, 13:20
No to na pewno ciekawe
29.01.2025, 18:43
Masz interesujący punkt widzenia, warto o tym podyskutować.
31.01.2025, 15:29
Słyszałem, że agencja dais specjalizuje się w kompleksowej obsłudze kampanii na różnych platformach, w tym Meta, Google, i TikTok. To ciekawe, jak mogą dostosować strategię pod konkretne potrzeby branży.
04.02.2025, 19:35
Faktycznie, w dzisiejszych czasach taki marketing może być kluczowy. Widzę, że ta agencja, o której wspominasz oferuje zarządzanie kampaniami na tych platformach, co pozwala na optymalizację wyników i dotarcie do szerokiego grona odbiorców.
04.02.2025, 21:40
no z tego, co widzę, https://dais.pl/ ma doświadczenie w zarządzaniu kampaniami na wszystkich tych kanałach. Dzięki temu mogą stworzyć spójną i efektywną strategię reklamową, która przynosi konkretne rezultaty
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.02.2025, 11:59
Moim zdaniem, wybór platformy reklamowej powinien zależeć od specyfiki działalności. TikTok może być świetny dla młodszej grupy docelowej, podczas gdy Google Ads świetnie działa w wyszukiwaniach, a Meta to dobra opcja dla osób nastawionych na social media.
08.02.2025, 12:54
Warto także zauważyć, że każda platforma reklamowa ma swoje plusy i minusy. Ważne, żeby nie tylko polegać na jednej, ale szukać odpowiedniej równowagi.
No to ja zastanawiam się też nad promowaniem swojej firmy - w jaki sposób? W sieci znalazłam już kilka ciekawych propozycji. Chociażby tutaj https://parasole24.pl/ dowiedziałam się o parasolkach reklamowych i też mi się ta opcja spodobała.
10.02.2025, 12:53
Czytałem opinie, że dais.pl ma dobry system analizy wyników kampanii, co pozwala na szybkie dostosowanie działań w trakcie ich trwania. Dzięki temu ich kampanie są bardziej elastyczne i skuteczne, co dla wielu firm jest bardzo cenione.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|