14.06.2024, 17:32
Hej! Jakie diety na Thermomix polecacie? Znalazłam ciekawe propozycje tutaj: diety na Thermomix. Co o nich sądzicie?
|
diety na Thermomix
|
|
14.06.2024, 17:32
Hej! Jakie diety na Thermomix polecacie? Znalazłam ciekawe propozycje tutaj: diety na Thermomix. Co o nich sądzicie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.06.2024, 08:05
Nie kazdy ma thermomix i nie kazdy lubi tego rodzaju posilki
zeby zadbac o diete, to najlepiej we wspolpracy z dietetykiem moim zdaniem. Mozna sie zglosic na przyklad do szpitala Medicover , do kliniki leczenia otylosci, tam mają i dietetyków i lekarzy bariatrów, najwazniejsze jest to ze duzy nacisk kladą na diagnostyke, zeby poznac przyczynę tycia
20.06.2024, 13:21
To jest temat, który może być lepiej zrozumiany, gdy spojrzymy szerzej.
23.11.2024, 16:09
Wiadomo, że dieta to nie wszystko i warto byłoby postawić na dobry ruch. Jak chodzi o takie aspekty, jak kolka przy bieganiu - to nie musicie tak bardzo się jej obawiać. Wystarczy zjeść coś lekkostrawnego minimum 2 godziny przed i nie ma problemu. W sieci macie info na ten temat...
05.12.2024, 10:14
Dieta o niskim indeksie glikemicznym to klucz do zdrowego odżywiania. Na https://zdrowieidiety.pl/diety/dieta-o-n.../iqse_pxwj dowiesz się, jak wprowadzić ją do swojego jadłospisu, aby poprawić samopoczucie i stabilizować poziom cukru we krwi.
18.12.2024, 12:06
carnivore dieta to rewolucja w odżywianiu, która polega na jedzeniu wyłącznie produktów pochodzenia zwierzęcego. Warto spróbować, jeśli szukasz prostoty w diecie.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
18.12.2024, 12:45
Nie rozumiem fenomenu tego urządzenia
29.12.2024, 11:18
Myślę, że warto dobrze sobie każdą dietę dobrze przemyśleć - co będzie odpowiedniego dla nas.... Ja przykładowo planuję teraz zwrócić uwagę na produkty wysokobiałkowe , bo chcę ograniczyć węglowodany. A czy wiecie może na które produkty w szczególności warto zwrócić uwagę?
01.03.2025, 05:37
A z firmą https://kuchniavikinga.pl/keto-przepisy-...a-na-keto/ też macie doświadczenie? Tak pytam, ponieważ chciałaby lepiej o siebie zadbać i doszłam do wniosku, że zdecyduję na dietą pudełkową. To wygodne rozwiązanie i pewne. Bo tam każdy posiłek jest przemyślany i dobrze zbilansowany.
01.06.2026, 12:41
Ostatnio testuję różne cateringi i regularnie zaglądam na dietypudelkowekalisz.pl, żeby sprawdzić rankingi oraz opinie innych użytkowników.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|