Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jeżeli jesteś szefem zespołu lub właścicielem firmy to zadbaj o swój rozwój osobisty aby być lepszym przywódcą. Skorzystaj z szkoleń https://iwonafirmanty.pl/coaching/ które prowadzi Iwona Firmanty. Jest to coach z wieloletnim doświadczeniem i masą sukcesów na knocie. Nauczy cię wielu rzeczy w tym jak przemawiać, zarządzać zespołem i stresem czy rozwiązywać problemy w grupie. Na pewno warto je odbyć bo sporo wniosą w twój rozwój osobisty.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Z tego co widziałem to świetną ofertę ma trener biznesowy . Dodatkowo można tutaj zdobyć faktycznie wielką wiedzę
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Warto pogłębiać swoją wiedzę i rozszerzać swoje horyzonty... Jak chodzi o mnie, to zainteresowały mnie teraz kursy online z certyfikatem proponowane przez firmę Styl Studio. Naprawdę tam można znaleźć coś świetnego z zakresu beaty, także coś idealnego dla mnie. Sporo tam opcji dla siebie można znaleźć....
Liczba postów: 1,685
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Jeśli chcesz poprawić jakość swojego głosu i nauczyć się mówić wyraźnie oraz przekonująco, warto zainwestować w profesjonalne szkolenie. Na stronie https://www.humanskills.pl/szkolenia_otw...sja-glosu/ dostępny jest kurs, który pomoże Ci w opanowaniu technik prawidłowego oddychania, artykulacji i modulacji głosu. To świetna opcja dla osób pracujących głosem, takich jak nauczyciele, prezenterzy czy menedżerowie.
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Nie wiem czy wy też, ale ja słyszałam, ze https://www.ekofit.pl/ to firma, która skutecznie organizuje szkolenia BHP, dostosowując je do wymagań branży i wielkości firmy. Ich kursy są naprawdę pomocne, szczególnie jeśli chodzi o przestrzeganie przepisów BHP.
Reputacja:
0
Ostatnio natknąłem się na ofertę jaką ma trener coach biznesowy i muszę przyznać, że jest naprawdę interesująca. Szkolenia, które oferują, są bardzo wartościowe, a obsługa wyróżnia się dużym zaangażowaniem w podejściu do każdego klienta. Zdecydowanie warto się zainteresować taką propozycją.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,178
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Jeśli interesuje was rozwój umiejętności zarządzania emocjami w pracy, warto sprawdzić kursy oferowane przez Human Skills. Ich szkolenie dostępne jest zarówno online, jak i stacjonarnie. Program obejmuje m.in. techniki zarządzania emocjami oraz poprawę komunikacji interpersonalnej. Kurs kończy się opracowaniem indywidualnych planów działania i certyfikatem ukończenia. Więcej informacji znajdziecie tutaj: inteligencja emocjonalna warsztaty.
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Technik chłodnictwa i klimatyzacji to bardzo poszukiwany zawód obecnie na rynku, także wydaje mi się, że możecie wziąć pod uwagę ofertę na stronie zawodchlodnictwo.pl . Dowiecie się, w jaki sposób wygląda nauka, jakie są konkretne etapy oraz ile czasu trwa nauka.
Reputacja:
0
Bardzo dobrą opcją może być szkolenia dla handlowców tematy . Wiele osób docenia tę ofertę za różnorodność szkoleń, które w rzeczywistości wspierają rozwój zawodowy. To świetna szansa na zdobycie nowych umiejętności oraz poszerzenie kompetencji
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
W przypadku mojej firmy staram się korzystać z usług fachowców, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Jeżeli szukacie profesjonalnej firmy, która zajmuje się w certyfikacja wyrobów lub szkoleniem z tego zakresu, to polecam Wam sprawdzić ofertę Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji PCBC - ISO 13485 .
|