Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Podróże są super. My się z narzeczonym mocno wkręciliśmy w podróżowanie  Dzisiaj trafiłam na ofertę kazbek wyprawa i zastanawiam się nad zrobieniem rezerwacji. Interesują nas dalekie zakątki a Kazbek jest na naszej liście.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 74
Reputacja:
0
Wycieczka Mozaika Japonii z biurem podróży Konsorcjum.pl była fantastyczna – połączenie tradycji z nowoczesnością, a kwitnące wiśnie to po prostu musisz zobaczyć na własne oczy!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Czy wiesz, czym różnią się poduszki do samolotu od zwykłych poduszek? Jeśli nie, warto zapoznać się z artykułem na stronie https://destino.pl/poradniki-i-recenzje-...-zwyklych/. Dzięki temu dowiesz się, dlaczego specjalne modele są lepsze do podróży i jakie korzyści oferują.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad zamówieniem sprzętu komputerowego i akcesoriów do mojego biura. Przeglądając różne oferty, trafiłem na stronę https://vivitech.pl/netflix-vs-disney-vs...ime-video/. Widzę, że mają dość szeroki asortyment, ale zanim zdecyduję się na zakup, chciałbym poznać opinie innych użytkowników. Czy ktoś miał doświadczenie z tą firmą? Jak wygląda realizacja zamówień i dostawa? Czy sprzęt rzeczywiście odpowiada opisom na stronie, a w razie problemów można liczyć na rzetelną obsługę posprzedażową?
Liczba postów: 181
Reputacja:
0
Obserwowanie zwierząt w Masai Mara to emocje nie do opisania – a powrót do wygodnego hotelu po takiej wyprawie robi ogromną różnicę. Polecam wycieczkę Wielka Migracja w Kenii - Safari Luxury. Biuro Konsorcjum.pl robi to dobrze.
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Niedługo , bo już w lipcu jedziemy do Rusinowa, domki Bajkowy Zakątek. Spokojna okolica, piekne rejony las, morze. Uwielbiam to miejsce , no i mają tu mnóstwo atrakcji dla dzieciaków https://bajkowyzakatekrusinowo.pl/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,514
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ostatnio szukałem noclegu w Poznaniu i zależało mi na czymś więcej niż zwykły hotel, chciałem mieć trochę swobody, kuchnię, dobrą lokalizację i przede wszystkim spokój. Przypadkiem trafiłem na Apartamenty Browar Old Town Poznań - Tenis ziemny Poznań , które zdecydowanie Wam polecam.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,122
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Zaglądając na https://zewoceanu.pl/, wpadłam na świetne artykuły o wodnych przygodach i rejonach, które warto zobaczyć. Dla osób planujących wakacje nad wodą to kopalnia inspiracji, a wszystko jest ładnie opisane i ilustrowane zdjęciami.
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Na spływ w okolicach Rogoźna trafiłem z polecenia i teraz sam mogę polecać dalej. Kajaki Rogoźno bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły, zarówno pod względem samej trasy, jak i atmosfery. Rzeka jest łatwa do pokonania, nawet dla kogoś, kto pływa kajakiem okazjonalnie. Po drodze było wiele momentów, w których można było się zatrzymać, odpocząć i nacieszyć widokami. Całość przebiegła spokojnie i bez stresu, co było dla mnie bardzo ważne. Po spływie czułem, że zrobiłem coś dobrego dla siebie, ruszyłem się i jednocześnie odpocząłem. To doświadczenie, które zostaje w pamięci na długo i do którego chce się wracać.
Liczba postów: 1,434
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Planując przerwę zimową, zastanawiam się nad miejscem, gdzie cała rodzina mogłaby aktywnie spędzić czas bez stresu o organizację posiłków. W kontekście tego wpisuję ferie zimowe w górach z wyżywieniem, żeby zobaczyć, jakie możliwości są dostępne i jak to wygląda cenowo. To dopiero początek rozeznania.
|