Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kierunek studiów
Wybierz kierunek przyszłościowy, który jednocześnie Ciebie interesuje. Może neuromarketing? Z tego co widziałem, warszawska uczelnia AEH posiada go w swojej ofercie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wybór kierunku studiów zależy od zainteresowań. Jeśli np. lubicie projektować albo zajmować się zielenią to może w takim razie architektura krajobrazu która tu https://wseiz.pl/pl/uczelnia/wydzial-arc...krajobrazu jest dostępna?
Odpowiedz
Ja jestem studentką pielęgniarstwa. Uśmiech Temat bardzo mnie interesuje, lubię pomagać ludziom, a ten zawód jest niezwykle potrzebny w dzisiejszych czasach. Moją uczelnią jest Wyższa Szkoła Gospodarki Krajowej w Kutnie i jestem niezwykle podekscytowana na ten nadchodzący rok akademicki, bo zostanie uruchomione Monoprofilowe Centrum Symulacji Medycznych, w ramach którego studenci będą mogli korzystać z nowoczesnych metod nauki. Nacisk będzie kładziony na umiejętności praktyczne, co oznacza, że studenci będą mieli okazję uczyć się w specjalnie przygotowanych salach symulacji. Takie szkolenie pozwoli o wiele lepiej przygotować przyszłych pielęgniarzy i pielęgniarki do prawdziwej pracy. Sama już nie mogę się doczekać, jestem bardzo ciekawa, jak to będzie wyglądało. Uśmiech
Odpowiedz
Jeśli nie jest się do końca przekonanym o tym, jaki kierunek studiów wybrać - warto pomyśleć o uzyskaniu nowych kwalifikacji w szkole medycznej. Ja ukończyłam Studium Pracowników Medycznych i Społecznych na kierunku terapeuta zajęciowy, co dało mi wiele perspektyw.
Odpowiedz
Ja podpowiem, że na AEH interesuje mnie taki kierunek - https://vizja.pl/specjalizacja/komunikac...relations/ . Najważniejsze jest dla mnie to, że jest to w zakresie moich potrzeb i zainteresowań i jest to kierunek dostępny również online, a więc na bardzo duży plus. Polecam sobie sprawdzić!
Odpowiedz
Jeśli myślicie o pielęgniarstwie to podpowiem wam, że warto wybrać Monoprofilowe Centrum Symulacji Medycznych w Kutnie, to dobra placówka edukacyjna oferująca wiedzę praktyczną i teoretyczną na wyspecjalizowanych salach symulacji. Sprawdźcie ich stronę internetową https://www.centrumsymulacjimedycznych.pl/oferta znajdziecie tu więcej informacji.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Marzysz o pracy z ludźmi i kształtowaniu przyszłych pokoleń? Studia licencjackie z pedagogiki na WWSZIP to krok w kierunku satysfakcjonującej kariery w tej branży. Zdobędziesz praktyczne umiejętności, solidne podstawy teoretyczne oraz wiedzę dostosowaną do potrzeb współczesnego świata edukacji. To propozycja dla osób, które chcą zmieniać świat na lepsze poprzez naukę i wychowanie. A dokładną ofertę będziecie mogli znaleźć na stronie internetowej - https://wwszip.pl/studia-licencjackie/pedagogika/ Pozdrawiam serdecznie!
Odpowiedz
Moga was zainteresować również psychologia - studia online , dodatkowo nauka odbywa się tutaj na wysokim poziomie
Odpowiedz
a co powiecie na pielęgniarstwo ? To bardzo przyszłościowy kierunek. Jeśli zdecydujecie się na takie studia to papiery warto złożyć na Warszawską Akademię Medyczną. wysoki poziom, dobra organizacja, konkurencyjne czesne i doświadczeni wykładowcy.
Odpowiedz
jeśli chodzi o WAM to z tego co się orientuje to ta uczelnia jest uważana za pierwszą w Polsce niepubliczną uczelnię medyczną akademicką. Duże wyróżnienie na tle innych.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama