Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Płatności online
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Jak najbardziej same płatności online są niezwykle ważne i muszę przyznać, że ja również chętnie z nich korzystam u siebie w sklepie. Jestem również zdania, że bardzo fajnym pomysłem są płatności z Facebook o których czytałem w https://www.przelewy24.pl/rozwiazania-pl...nosci-z-fb i myślę, że może to być doskonały dodatek.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja ostatnio odkryłam odroczoną płatność Twisto. Super wygodna i bezpieczna sprawa. Można z odroczonej płatności skorzystać nawet bez rejestracji, ale wtedy działa to tylko w partnerskich sklepach online. Lepiej zarejestrować się i wziąć kartę - wtedy można nią płacić wszędzie (i w sklepach on line i stacjonarnych). Jak się spłaci kartę do 15 dnia następnego miesiąca, to nie są pobierane żadne opłaty .
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ja tam płacę BLIKIEM i jestem bardzo zadowolony.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
ja też korzystam z Twisto. Jestem bardzo zadowolona - nie musze płacić zaraz za zakupy - mam na to określony czas. Ostatnio nawet zarejestrowałam się i teraz już korzystam na pełnych warunkach. Wygodne, szybkie i bezpieczne. Sprawdza się idealnie
Liczba postów: 1,458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Przede wszystkim jak chcemy robić przelewy, to musimy zastanowić się nad tym gdzie nam się będzie opłacało je robić. I tutaj mam bardziej namyśli przykładowo przelewy do anglii - bo wiadomo, gdzieniegdzie pobierane są dodatkowe opłaty za przewalutowanie etc. Także warto byłoby się zorientować w tej kwestii bardziej...
Liczba postów: 3,123
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 873
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Co do płatności online to ja właśnie czytam tutaj https://bluemedia.pl/baza-wiedzy/blog/ec...blue-media o tym jaki program partnerski ma firma blue media która oferuje właśnie takie płatności online w wielu formach. Warto poczytać też.
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ja zawsze trochę sie bałam płatności online. Bo to moim zdaniem nigdy nie wiadomo czy wszystko będzie ok, więc jak tylko mogłam to ich unikałam. Ale maż mi pokazał Twisto - odroczone płatności i dla mnie to była rewelacja. Bo dzięki Twisto - zawsze mam czas na sprawdzenie zakupionych rzeczy, bez płacenia za nie swoimi pieniędzmi. Dopiero jak wszystko jest ok, to spłacam płatność, a jak nie to towar oddaje, a zwrot pieniędzy wszystko jest załatwiane przez Twisto. Dla mnie to maksimum bezpieczeństwa i wygody.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Również używam płatności odroczonych Twisto. Dla mnie to wielka wygoda. Wszystko osbywa się szybko i bezpiecznie. Nie mam żadnych negatywnych uwag
Liczba postów: 1,434
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A czy ktoś z was może robił przelewy u firmy Easy Send https://www.easysend.pl/przelewy-z-uk-do-polski ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy właśnie dokonać u nich warto robić faktycznie przelewy? Słyszałam, że mają korzystne kursy, a koszty wysyłkowe nie są wysokie - także brzmi super...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości