Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wczasy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
My uwielbiamy Mazury i już kolejny rok właśnie tam spędziliśmy urlop. Tym razem wybraliśmy na pobyt Hotel Mrągowo Resort Spa - https://mragoworesort.pl/ - czyli serce Mazur. Super wypoczynek i fantastyczne miejsce. Hotel wspaniale położony (na brzegu jeziora Czos), pokoje komfortowe, fantastyczne zaplecze spa i wellness z basenami, saunami, gabinetami masażu itp.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Jest wiele miejsce w Polsce, w których można podziwiać naszą niepowtarzalną przyrodę. Podkarpacie ma Bieszczady, Małopolska tatry, mamy również tleń kujawsko pomorskie W każdym z tych miejsc można odpocząć, nacieszyć się świeżym powietrzem oraz świetną bazą hotelową. Warto korzystać
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
a rozważaliście może wyjazd w bory tucholskie ? ja w tym roku chcę pozwiedzać polskę bo już wiem że wakacje za granicę raczej będą za drogie dla nas. Dlatego chciałabym pojeździć po naszym kraju i zwiedzić kilka ciekawych miejsc
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ale przecież w wakacje można robić mnóstwo rzeczy, więc warto przemyśleć, co byłoby odpowiednie dla Was. Na stronie https://camprest.com/pl/blog/post/obozy-...ompetencji dowiadywałem się więcej na temat obozów językowych. Myślicie, że warto byłoby stawiać na tego typu wyjazdy młodzieżowe?
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o wakacje to postaw na coś extra i wyczarteruj sobie jacht w tej firmie https://www.sailor.pl/ Możesz go mieć na terenie polskich jezior lub w egzotycznych krajach. Przejrzyj ofertę i dobierz to co ci się zamarzy.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Wakacje w Polsce to bardzo dobry pomysł, jeżeli ktoś z was planuje takie nad morzem to polecam wam abyście zajrzeli do tego artykułu https://www.slowoseniora.pl/jurata-na-we...ego-warto/ gdzie znajdziecie dużo informacji odnosnie miejscowości Jurata, dajcie znać gdzie wy się wybieracie
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Ja polecam biuro podróży Konsorcjum.pl. Zawsze wszystko sprawdzone, pewne i bezpieczne. Wycieczki z nimi to czysta przyjemność! Polecam serdecznie Mozaikę Izraela - bajeczna podróż, która zapadnie mi w pamięci na długie lata. Widziałam, że jest obecnie dostępna w okazyjnej cenie 3050 złotych!
Liczba postów: 85
Reputacja:
0
Ja mogę polecić biuro podróży Konsorcjum.pl. Świetny wybór kierunków, zarówno bliskich jak i tych bardziej egzotycznych, w obrębie innych kontynentów. Ja wybieram się na Arubę! Nigdy nie byłam w tamtejszych rejonach i nie mogę się doczekać widoku flamingów!
Liczba postów: 1,542
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jakie macie plany na tegoroczne wakacje? Gdzie planujecie wyjazd?
protetyk Radzymin
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Nie mogę doczekać się już kolejnych podróży! W tym roku spełnię swoje wielkie marzenie i wreszcie odwiedzę Stany Zjednoczone! Wycieczkę wybrałam ze strony biura podróży Konsorcjum.pl. Hotel w Orlando będzie idealny dla naszej rodzinki, jest w świetnej lokalizacji blisko parków rozrywki. Dodatkowo dostępna jest strefa SPA!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: