Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 491
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
my dopiero niedawno kupiliśmy działkę budowlaną i niebawem ruszamy z budową  ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad wentylacją i mam do Was pytanie - czy według Was wentylacja decentralna z firmy Stiebel Eltron to dobry wybór? z tego co wiem to oferują też pompy ciepła a tego też nie może zabraknąć
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
skoro już rozmawiamy tu o budowie domów to myślę, że warto się też podzielić informacjami na temat firm, które je stawiają. Może ktoś z Was kojarzy https://espiroinvestment.pl/ ? zastanawiam się nad nimi bo oferują kompleksowe wsparcie, od formalności poprzez samodzielne pilnowanie i koordynowanie wszystkich prac ( tym zajmuje się kierownik budowy). ktoś, coś ?
Liczba postów: 809
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Podczas budowy, czasem może okazać się że potrzebna będzie wymiana gruntu , jeśli mamy do czynienia np. z gruntem, który jest zanieczyszczony. Dlaczego jest to tak ważne? Właściwe zarządzanie wywozem gruntu skażonego jest kluczowe dla ochrony gleby i wód gruntowych. Proces ten obejmuje nie tylko transport, ale także analizę laboratoryjną i ewentualne oczyszczanie terenu, co pozwala na jego dalsze bezpieczne użytkowanie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,445
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A kto z was kojarzy firmę Flamco? Tak pytam, bo słyszałam, że w ofercie mają różne rodzaje pomp ciepła oraz wszelkie inne artykuły instalacyjne do systemów grzewczych. Ponoć ich produkty są niezawodne, wiecie coś więcej?
Liczba postów: 442
Reputacja:
0
Budowa domu to duże wyzwanie, a wiele osób szuka sposobów na skrócenie czasu realizacji i zmniejszenie kosztów. Domy z prefabrykatów stają się coraz popularniejsze, ale czy rzeczywiście zapewniają taką samą jakość jak budynki wznoszone metodą tradycyjną? P.HOMES https://phomes.pl/ oferuje takie rozwiązania. Czy ktoś z Was miał okazję zamieszkać w takim domu? Jakie są Wasze opinie na temat tej technologii?
Liczba postów: 4,424
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
A co powiecie na pompę zatapialną MC4 High Flow od Pedrollo? Działa ona faktycznie bardzo sprawnie, jest wykonana z wytrzymałych materiałów, a do tego obsługa fachowo podchodzi do klientów
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ostatnio trafiłem na witrynę ArchitektDomu.pl i muszę przyznać, iż jest to prawdziwa skarbnica informacji dla każdego, kto planuje budowę bądź remont domu. Portal proponuje duży wachlarz porad dotyczących zarówno projektowania wnętrz, jak i zagospodarowania otoczenia wokół domu. Jeden z tekstów dotyczył płytek bezfugowych – ich zalet jak i również potencjalnych wad. To naprawdę pomocne wiadomości dla osób stojących przed wyborem materiałów wykończeniowych. Co więcej, https://architektdomu.pl/ systematycznie publikuje nowe publikacje, co sprawia, że zawsze można odnaleźć tam aktualne porady oraz inspiracje. Jeśli więc szukacie wiarygodnych wiadomości na temat budowy, remontu czy projektowania wnętrz, warto zajrzeć na tę witrynę.
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Jak potrzebujesz wytrzymałego kruszywa na budowę, warto sprawdzić ofertę tłucznia. Więcej szczegółów o możliwościach zamówienia znajdziesz na https://www.schuettflix.com/pl/pl/o-uslu...a-tluczen/. Dzięki nowoczesnemu systemowi dostaw możesz liczyć na terminowe realizacje i konkurencyjne ceny.
Liczba postów: 3,151
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
A ja z kolei chętnie dowiem się czegoś więcej na taki temat, jak kosztorys budowlany . W jaki sposób go przygotowaliście? Czy ostatecznie przygotowane wyliczenia i koszty były zbliżone do tego, jak to wszystko było robione w rzeczywistości? Nie ukrywam, że temat mocno mnie interesuje, a kosztorysowanie budowlane uważam za bardzo istotne w całej inwestycji.
Liczba postów: 501
Reputacja:
0
|