Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Sklep meblowy
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
W takim razie ja mam do Was pytanie odnośnie oferty którą znalazłem tutaj https://www.drzwi-dabs.pl/oferta/produce...drzwi-dre/ chodzi o to, że potrzebna mi szybka porada czy te drzwi ukryte i przede wszystkim od któreego producenta są najlepszym wyborem w stosunku ceny do jakości? Podpowiecie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Zobacz i pomyśl o szafkach wiszących są mega wygodne i modne teraz https://www.meblepumo.pl/szafki-wiszace-...-i-jadalni Coś tego typu. Ja właśnie remontuje łazienkę i taka szafka pod umywalkę będzie
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Takich sklepów z dużym wyborem mebli jest wiele  ja akurat wolę wybierać takie stacjonarne, gdzie mogę na żywo zobaczyć co i jak. Jeśli chodzi o sprawdzone sklepy wnętrzarskie w Warszawie to warto wybrać się do centrum handlowego M1, do Domoteki. Znajdziecie tu ogromny wybór świetnych jakościowo mebli.
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jak nie wiecie przykładowo co wybrać do pokoju dziecka, to możecie zerknąć sobie w poradnik - https://www.eldecor.com.pl/2023/03/meble...iemowlaka/ , ponieważ tam macie opisane meble proponowane do tego miejsca. Możecie dowiedzieć się - na co zwrócić uwagę je wybierając? Jaka jest ich specyfika itd.
Liczba postów: 713
Reputacja:
1
Zawsze można pomyśleć o odnowieniu starych mebli. Wiele osób obecnie decyduje się na takie rozwiązanie. Warto więc zobaczyć, co do zaoferowania ma tapicer meblowy i samochodowy Wojciech Miller Warszawa i okolice: https://tapicer.warszawa.pl/ . Uważam, że meble vintage to super opcja.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Poszukuję sklep meblowy warszawa targówek , na Targówku. Czy ktoś może polecić mi sprawdzone miejsce?
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
A myśleliście o tym, by kupić meble przez internet? Ja ostatnio znalazłam świetny internetowy sklep meblowy Słupskie meble. Mają bardzo duży wybór mebli do każdego pomieszczenia. Bardzo mi się podobają ich kolekcje mebli - są przemyślane, elegancki i pozwalają na stworzenie pięknego wnętrza.
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
A nie lepiej jest postawić na dobrej jakości pojemniki na odpady kuchenne ?
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
A mnie się spodobała bardzo konsola drewniana z szufladami w sklepie Uno Design. I tutaj mam do was pytanie - czy kojarzycie tą firmę i czy ją polecacie? W sieci czytałam pozytywne opinie - że mają solidne meble. Ale ja chcę poznać również wasze zdanie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości