Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Terapia w zaciszu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Cześć! Czy poleca ktoś poradnię terapii uzależnień "W zaciszu"? Moja koleżanka leczyła się z nałogu palenia i trafiła właśnie do tej poradni. Była bardzo zadowolona, fachowa pomoc i faktyczne efekty. Zmagam się z nałogiem palenia i też chciałabym spróbować. Co myślicie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tylko że to nie są proste sprawy. Jeśli już pojawiają się problemy związane z uzależnieniem, to warto otworzyć się na pomoc specjalistów. Czytałem o profesjonalnym wsparciu między innymi na stronie https://odnowa24h.pl/ Myślę, że samodzielnie może być ciężko poradzić sobie z wyjściem z nałogu, więc może faktycznie dobrym pomysłem byłoby otwarcie się na pomoc w leczeniu. Macie może jakieś własne doświadczenia z takimi sytuacjami?
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Jeśli masz problem z uzależnieniem, to warto zdecydować się na terapię. Ośrodek uzależnień https://osrodkiterapeutyczne.pl/ będzie najlepszym, co teraz możesz dla siebie zrobić.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Jeśli są skuteczni, to czemu nie
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Tak, najważniejsze by terapia była skuteczna dlatego z mojej strony polecam wybrać leczenie uzależnień prywatnie warszawa u p. Oli Gut. Jest to osoba, która ma doświadczenie w leczeniu uzależnień i na pewno będzie potrafiła pomóc
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
To ja tutaj dodam terapię zdalną w Nefo https://nefo-online.pl/ Może część osób będzie zainteresowanych. Ja wiem i rozumiem, że nie każdy może pozwolić sobie na odwyk w zamkniętym ośrodku - to są duże koszty finansowe jak i czasowe. A taka terapia online to jest dobra alternatywa dla osoby uzależnionej, która nie może zrezygnować z codziennych obowiązków.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
W sumie też fajną opcją będzie alpakoterapia. Chociażby te zwierzęta są wykorzystywane w terapii różnych aspektów, jak nerwica, stresy, bóle. Dodatkowo wspomaga leczenie oraz rehabilitację osób z niepełnosprawnością. Co jest fajne w tym wszystkim, że macie tutaj bliski kontakt ze zwierzęciem i spędzacie z nim czas pod okiem terapeuty.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Moim zdaniem to jednak terapia jest najważniejsza. Można stosować dodatkowe rzeczy, ale terapia to jest must have. W Nefo można zdecydować sie albo na terapie online albo na pobyt w ośrodku - w zależności od tego jak ma się czas, pieniądze i w sumie od swoich preferencji.
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Ja też jestem w teamie terapia. I dokładnie jak osoba wyżej wszystko jedno jaka terapia, ale liczy się praca z terapeutą.
Liczba postów: 29
Reputacja:
0
Rozważ terapię online z Nefo. U nich na stronie masz to wszystko opisane: https://nefo-online.pl/ Jak to wygląda, dlaczego warto. Ewentualnie zawsze też zostaje ich ośrodek w Wądzynie. Ale ja na początek proponuje terapię online.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: