Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
jaki portfel damski, mały czy duży?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
05.11.2022, 10:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2022, 10:43 przez venomka.)
Portfel ma przy sobie każda z nas,nie każdy jednak jest taki sam, różnią się one kolorem, wzorem ale też rozmiarem.
Jaki rozmiar jest wam najbliższy? Jakie [url= portfele]portfele[/url] macie w swoich torebkach ? Czy wolicie te duże, pojemne,w których można pomieścić wszystko, co ważne i pilne, czy raczej te mniejsze ?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,456
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A jak przykładowo oceniacie portfele firmy https://leatherbox.pl/dla-niego/portfele/140 ? Ja właśnie zastanawiam się nad tym czy jeden z nich nie kupić właśnie mojemu przyjacielowi na urodzinki. Mnie osobiście podobają się - wyglądają na porządne i stylowo się prezentują. Także zakup tam jest kuszący....
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Lubię sobie co jakiś czas zmienić portfel, żeby nie znudził się za szybko – dlatego tanie portfele damskie to dla mnie najlepsza opcja. Mam już kilka i za każdym razem znajduję coś innego i fajnego.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: