Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kosmetyki 40+
Hej! Macie jakieś swoje ulubione kosmetyki 40+? Co możecie mi polecić?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie w Waszym przypadku i dlaczego?

dynamiczna wymiana oleju Lublin
Odpowiedz
Dla takiej cery przede wszystkim najważniejsze jest to, aby dbać o odpowiednie nawilżenie. Super nawilża właśnie to serum, więc koniecznie sobie przetestujcie! Myślę, że będziecie zadowoleni!

[Obrazek: 327133168-1377004849803522-2000039558954272630-n.jpg]
Odpowiedz
mam z bielendy seria diamentowe lipidy Big Grin
Odpowiedz
nie znam tej seriii.. nie widzialam jej nigdzie gdzie kupujesz?
Odpowiedz
całą bielende kupuje na notino Big Grin wybor ogromny i darmowa dostawa przy zakupach za 100zl
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W takich kosmetykach na pewno ważne jest działanie odżywiające i nawilżające. Na same składy też warto sprawdzać uwagę, bo naturalne kosmetyki są teraz najbardziej polecane. Jeśli szukacie jakiś konkretnych propozycji to może Herbapol Polana? Widziałam, że mają różne rodzaje kosmetyków.
Odpowiedz
(25.02.2023, 20:46)szalonaona napisał(a): nie znam tej seriii.. nie widzialam jej nigdzie gdzie kupujesz?

Ja widziałam to serum na allegro https://allegro.pl/oferta/eveline-serum-shot-2-hyaluronic-acid-30-ml
Odpowiedz
A czy macie może też doświadczenie z firmą Facetaria.pl? Pytam, ponieważ słyszałam, że tam można kupić naprawdę bardzo dobre kosmetyki dla Panów. I tak zastanawiam się nad tym czy nie kupić tam balsamy po goleniu bratu, ponieważ ma niedługo imieniny i byłby to dla niego prezent.
Odpowiedz
Kosmetyki zawsze trzeba dobierać do potrzeb cery. Jeśli pojawiają się już pierwsze oznaki starzenia to na pewno warto wybierać te produkty które są w stanie te procesy spowolnić i zadziałać przeciwzmarszczkowo. Może to być serum peptydowe od https://dabia.eu/produkt/age-delay-peptide-face-serum/ o lekko żelowej konsystencji które pomoże także walczyć z oznakami przesuszenia i napięcia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama