Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
OKna aluminiowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 656
Liczba wątków: 310
Reputacja:
0
Szukam jakieś firmy, która produkuje okna aluminiowe z wysokim poziomem izolacyjności. Jeśli możecie coś pod tym katem poradzić to dajcie znać jaką firmę możecie ewentualnie pod tym kątem polecić i na jakie rozwiązania ewentualnie warto się zdecydować przy oknach z aluminium.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy one są teraz najszczelniejsze?
Liczba postów: 809
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
A może lepiej, okna PCV , jeśli jesteśmy z Warszawy, to montaż okien pcv warszawa praga , można zlecić np. https://www.oknoteka.pl/okna-plastikowe-...a-poludnie . To świetni specjaliści, którzy znają się i wykonują nie tylko, bardzo dobry montaż. Możemy liczyć na dobór, okien, drzwi, dopasowanych nie tylko do naszego portfela ale co najważniejsze, potrzeb i rodzaju budynku.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Wybór okien jest szeroki i wydaje mi się, że w tym temacie najlepiej skonsultować się ze znawcami tematu. Na pewno https://dakea.pl/produkty/okna/ będzie dobrym namiarem, jest to firma produkująca okna dachowe i akcesoria do nich. Polecam współpracę
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Wykonywaniem okien zajmuje się na północy w Suwałkach firma Euro Okno - www.eurookno.pl Mają swoją produkcję, ale nie tylko sprzedają okna, ale też z ekipami montażowymi własnymi wykonują montaż okien więc nie trzeba dodatkowo szukać nikogo do montażu, można liczyć na to że firma się tym zajmie i zrobi taki montaż.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Co do okien to ja mam też pytanie, ponieważ mam zrobiony dach, ale nie pomyślałem o dobrym oknie dachowym. Z jednej strony http://czesciskody.pl/jak-zamontowac-okn...cym-dachu/ tutaj poczytałem jak takie okno zamontować, ale z drugiej strony zastanawiam się czy nie lepiej od razu zgłosić się do profesjonalistów? Co sądzicie na ten temat?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jeśli szukacie wysokiej jakości okien dachowych i niezbędnych akcesoriów do ich montażu a także dedykowanych rolet, żaluzji czy markiz to powinna Was zainteresować oferta firmy Rooflite + . Wykonują także okna do dachów płaskich, warto dodać, że ich okna dachowe są odpowiednie do każdego pokrycia dachowego.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości