01.09.2021, 22:44
Myślę, że to bardzo ryzykowne.
|
inwestowanie w bitcoina
|
|
01.09.2021, 22:44
Myślę, że to bardzo ryzykowne.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
01.10.2022, 04:30
Jak najbardziej, że inwestowanie jest dobrą rzeczą, natomiast czasami nie jest tak kolorowo. Mam na myśli branie kredytów bez opamiętania później wejście w długi. Zdecydowanie błyskawicznie znaleźć rozwiązanie i na przykład pomocna może być Konsolidacja pożyczek Wrocław . Wielu skorzystało i sobie chwali więc zastanówcie się nad tym.
18.11.2022, 17:41
Czy uważacie,że warto działać na giełdzie? Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem swojej przygody z inwestowaniem, ale problem tkwi w tym,że nie mam w tym doświadczenia. Co myślicie o śledzeniu giełdy? Podobno istnieje psychologia giełdy, słyszeliście keidys o tym? http://www.cenafunta.pl/psychologia-inwe...estycyjne/ Zapraszam do dyskusji i komentowania, myślę,że może się z tego wywiązać ciekawa rozmowa.
Moim zdaniem, jeśli nie masz doświadczenia, to najlepiej będzie, jeśli zaczniesz swoją przygodę z inwestowaniem za pośrednictwem licencjonowanego brokera. Szczególnie polecam tego https://j2t.com/pl/solutions/forex/ . To renomowana firma, która istnieje na rynku już wiele lat, nie tylko w Polsce.
23.03.2023, 17:40
Inwestycją może być również handel na giełdzie. Handlować na giełdzie można m.in. za pośrednictwem brokera j2t.com . Z tym brokerem można mieć dostęp do wszystkich papierów wartościowych na wszystkich giełdach akcji i giełdach opcji w Stanach zjednoczonych.
29.05.2023, 11:25
Szkolenia u Roberta Gawędy dostarczają wartościowej wiedzy nie tylko dla początkujących inwestorów, ale także dla tych, którzy chcą poszerzyć swoje umiejętności i doskonalić swoje strategie inwestycyjne.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|