Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje 2022
Planując wakacje należy się dobrze nad tym zastanowić, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jedną z ważnych kwestii jest sprawdzenie samochodu i czy silnik, katalizatory lub inne elementy są w pełni sprawne.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Grunt to dorwać dobrej jakości bawełnę. Taką, która się nie rozciąga i nie wygląda tragicznie po kilku praniach. Ja ostatnio zamówiłam sobie bieliznę bawełnianą z https://hibou.pl/ i musze powiedzieć, że jest super. Nie rozciąga się, cały czas wygląda jak nowa chociaż była juz kilka razy prana. Teraz chcę zamowić sobie tam legginsy i ręczniki plażowe na urlop.
Odpowiedz
Dla mnie nie ma lepszego biura podróży niż Konsorcjum.pl. Mają wiele nietypowych kierunków, które nie są często spotykane w innych biurach. Ja w tym roku chcę wybrać się do Gruzji. Przekonują mnie piękne widoki, wspaniali przewodnicy z ogromną wiedzą i wieczór z aromatycznym gruzińskim winem. Oferta kosztuje 2500 złotych więc to wspaniała okazja!
Odpowiedz
Polecam serdecznie wybrać się do Turcji. Hotel Crown Serenit z oferty biura podróży Itaka okazał się świetną opcją. Miałam okazję spędzić tam tydzień w sierpniu. Cenowo oferta extra się prezentowała, a do Itaki mam bardzo duże zaufanie.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o wakacje to zawsze warto zabrać na nie ze sobą dobrą książkę a taką masz w ofercie tego sklepu https://www.taniaksiazka.pl/rykoszet-mar...86605.html Mają najnowsze pozycje i atrakcyjne ceny.
Odpowiedz
Itaka to jak dla mnie oczywisty wybór. Numer 1 wśród konsumentów. Wielokrotnie miałam okazję z nimi lecieć, są niezawodni. 33-letnie doświadczenie na rynku robi swoje. Obecnie szykuje się na wczasy na Zanzibarze, lecę tam bezpośrednio Dreamlinerem. Bardzo duża wygoda dla zwiedzających Big Grin.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Polecam każdy kierunek z biurem podróży Konsorcjum.pl. Najlepszy i największy wybór różnego rodzaju kierunków! Ja wybieram się na pielgrzymkę do Rzymu. Bardzo się cieszę, bo Włochy zawsze były dla mnie znaczącym i ważnym miejscem.
Odpowiedz
czy ktoś z was był może w karakorum ? znajoma zaprosiła mnie żebym pojechała z nimi ale ja się totalnie boję, nie latałam nawet nigdy samolotem i nie wiem co mnie tam może czekać? dajcie znać jeśli byliście Uśmiech
Odpowiedz
Ja niezmiennie pozostaje wierna i wybieram biuro podróży Konsorcjum.pl. Najlepsi, zawsze znajdę tam ciekawą ofertę, która spełni moje oczekiwania. Bardzo podoba mi się opcja rejsu po Karaibach. Uwielbiam odpoczynek w luksusowych hotelach, a statek, na którym odbywać się będzie wycieczka, jest niesamowity i bardzo ekskluzywny!
Odpowiedz
Ja rezerwuję u Konsorcjum.pl, jak co roku. Tegoroczny wyjazd będzie trochę inny, ponieważ zamiast wypoczynku wybrałam Pielgrzymka do Lourdes - długi weekend spędzę właśnie tam. W planie są nabożeństwa Maryjne, procesje ze świecami i niezwykłe doznania duchowe.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama