Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wyjazd na wakacje
Ja leciałam z Konsorcjum.pl do Australii. Bałam się organizować tak daleką podróż sama, dlatego cieszę się, że moje ulubione biuro miało je w ofercie. Stacjonowałam w Alcyone hotel & Residence i byłam bardzo zadowolona. Świetna lokalizacja w centrum Portside Wharf w Brisbane, Ten wyjazd był spełnieniem moich marzeń!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wraz z najbliższą rodziną zawsze gdy się spotykamy uwielbiamy wypłynąć sobie na żagle, aby odpocząć i zrelaksować się. Zawsze ciekawą ofertę znajdujemy na stronie https://www.blekitnypiotrus.pl/ , ustalamy tylko termin, który nam wszystkim pasuje i płyniemy. Bardzo fajny sposób spędzania wolnego czasu, polecam jeżeli ktoś chciałby spróbować.
Odpowiedz
Na pewno będziecie przechodzić przez różnego rodzaju stragany, dlatego warto się w niektóre rzeczy samemu wyposażyć. Przykładem niech będzie płyn do dużych baniek mydlanych , które na pewno będą dla nas na pewno ułatwieniem. Zależy mi na spoko atrakcjach dla dzieciaków.
Odpowiedz
Biuro Konsorcjum.pl jest bardzo fajne! Korzystam z niego od lat i nigdy się nie zawiodłam. Mają bardzo atrakcyjne ceny - ja tegoroczną wycieczkę do Gruzji, kupiłam za 2500 złotych! W planie mamy wieczór z winem, którego szczerze nie mogę się doczekać!
Odpowiedz
Ja serdecznie polecam! Wakacje z Konsorcjum.pl to czysta przyjemność! W tym roku wybieram się do Izraela. Możliwy jest wreszcie wjazd tam dla turystów, więc żal nie skorzystać. Uwielbiam podróże, gdzie dużo się dzieje, dlatego najlepszą formą odpoczynku dla mnie są właśnie wycieczki objazdowe.
Odpowiedz
Ja ze swojej strony mogę polecić biuro podróży Itaka. Firma w 100% z polskim kapitałem, 33-letnim doświadczeniem i przede wszystkim lider na rynku. Posiadają dobre opinie, które przekonały mnie do zakupu wczasów na Zanzibarze w Hotelu Bluebay Beach Resort & Spa. Już nie mogę się doczekać Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli chodzi o wakacje to można też je spędzać na sportowo. Ja postanowiłem zapisać swoje dziecko do szkoły pływania. Udało mi się znaleźć fantastyczne miejsce pod tym linkiem: https://movecamp.pl/plywanie/oferta-specjalna/ . Mam zamiar skorzystać z ichniejszych usług.
Odpowiedz
Jak wybierasz się na wakacje to nie zapomnij żeby wziąć wszystkim okulary przeciwsłoneczne. Nie chodzi mi o stylizacje ale o zdrowie bo dobre okulary chronią przed promieniowaniem UV. W tym sklepie https://iokulary.pl/pol_m_Okulary-Przeci...-1169.html znajdziesz fajne okulary dla każdego marki Ray Ban.
Odpowiedz
Nasze wakacje też zazwyczaj są aktywne Uśmiech Ostatnio spędziliśmy dwa dni w Zatorlandzie https://zatorland.pl ogromnym parku rozrywki i naprawdę słowo ogromne nie jest tu przesadzone, dlatego, że teren naprawdę robi wrażenie. Zresztą, tak samo jak atrakcje, tam na pewno nie ma mowy o nudzie. A ogromne, ruchome dinozaury (w tym T-Rex!) to tylko początek Uśmiech
Odpowiedz
My planujemy z mężem wyjazd na wakacje do Grecji we wrześniu i myślałam, żeby kupić koc plażowy dla syna, ale jeszcze nie wiem jaki. Możecie polecić jakieś kole plażowe, które się wam sprawdziły? Chciałabym jeszcze, żeby był to jakiś ładny wzór.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama