Bardzo rozumiem waszą sytuację, bo mój mąż także zmagał się z podobnymi problemami po COVID-19. Zaczęły mu doskwierać silne bóle stawów, a po wypróbowaniu wielu leków przeciwbólowych, które nie dawały długotrwałej ulgi, postanowiłam spróbować naturalnego rozwiązania – oleju CBD. Zanim zaczęliśmy stosować olej, to nie tylko leki, ale i różne maści konwencjonalne były stosowane, jednak ich efekty były ograniczone i pełne skutków ubocznych.
Po kilku dniach stosowania oleju CBD zaczęliśmy dostrzegać poprawę. Ból stawów mojego męża stopniowo malał, a co najważniejsze – CBD nie podrażnił jego żołądka jak to robiły inne leki. Okazało się, że CBD nie tylko pomagał w łagodzeniu bólu, ale również w redukcji stanów zapalnych, które były odpowiedzialne za dolegliwości. Dodatkowo zastosowaliśmy
maści konopne, które jeszcze bardziej przyspieszyły proces zdrowienia.
Chciałabym polecić Wam ten sposób leczenia, zwłaszcza jeśli zależy wam na naturalnych metodach, które nie wiążą się z ryzykiem poważnych skutków ubocznych. Jeśli macie okazję, spróbujcie
olej CBD i
maści konopne – zwróćcie uwagę na ich działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne, ponieważ mogą okazać się pomocne. Sama zamawiałam je online z Konopnej Farmacji (
www.konopiafarmacja.pl) i zauważyłam dużą różnicę. Polecam spróbować