Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
doradca biznesowy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 112
Reputacja:
0
Hej, moje przedsiębiorstwo potrzebuje zmian i niezbędny mi jest zewnętrzny doradca, który pomoże mi przeprowadzić reorganizację firmy. Poszukuję osoby z szeroką wiedzą i dobrym podejściem do klienta. Polecano mi POL TAX z Warszawy, którzy mają długoletnie doświadczenie na rynku, a w ich skład wchodzą specjaliści z różnych dziedzin. Korzystaliście może z ich usług?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
W prowadzeniu własnej firmy i jej rozwoju pomóc może Wam również trener i doradca biznesowy Pani Iwona Firmanty. Z tego, co wiem, potrafi nieźle zmotywować i pomogła już wielu przedsiębiorcom. A może ktoś z Was miał już z nią kiedyś do czynienia?
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,158
Liczba wątków: 111
Reputacja:
0
Mówiąc o kimś takim jak trener biznesowy , warto wziąć pod uwagę jego rolę jako inspiratora i doradcy. Dzięki intensywnemu rozwojowi poprzez metody psychologii i neurobiologii, coach pomaga osiągnąć wyznaczone cele oraz zwiększyć efektywność osobistą i zawodową. Jest to jedna z najskuteczniejszych form interaktywnego rozwoju, a jego wartość potwierdzają sukcesy klientów.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Interesuje mnie firma coachingowa, która ma doświadczenie w pracy z przedsiębiorcami i właścicielami firm. Chciałbym rozwijać swoje umiejętności biznesowe i lepiej zarządzać firmą. Czy ktoś zna firmę specjalizującą się w takim coachingu? [url] https://szkolameskiegostylu.pl/blog/czym-jest-coaching/ [/url] co sadzicie ?
Liczba postów: 1,232
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Firma https://www.corrimex.pl/budowa-stacji-paliw/ oferuje kompleksowe usługi związane z budową stacji paliw, co stanowi doskonałą propozycję dla osób planujących inwestycje w tej branży. Dzięki doświadczeniu i wysokiej jakości usługom, firma zapewnia klientom profesjonalne podejście oraz pełne wsparcie na każdym etapie realizacji projektu. Bogata oferta usług obejmuje zarówno projektowanie, jak i budowę stacji paliw, co pozwala klientom skorzystać z kompleksowej obsługi pod jednym adresem.
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
W moim odczuciu, strona https://medstarsolutions.pl to miejsce, gdzie znajdziesz szeroki zakres usług coachingowych i mentoringowych. Zajrzyj i zobacz, jak mogą Ci pomóc w osiągnięciu Twoich celów.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Pewnie, że warto z usług takiego doradcy skorzystać jeśli coś w prowadzeniu biznesu nie dzieje się tak jakbyśmy sobie tego życzyli. Ale można też zajrzeć do sieci i na takich stronach jak https://www.impactinternational.com/pl/b...-hybrydowa też poszukać porad jak biznes prowadzić. Coraz więcej treści w taki sposób można odnaleźć i dowiedzieć się jakie kroki podjąć aby wesprzeć działalność profesjonalnie i rzetelnie.
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Gdybyś jednak chciał się rozwijać i rozgladasz się za lepszymi perspektywami zawodowymi. Sprawdź oferty pracy Grudziądz od zaraz!. Znajdziesz tu ogłoszenia z różnych branż, które umożliwiają szybkie podjęcie zatrudnienia. Niezależnie od tego, czy interesuje Cię praca w produkcji, logistyce, czy handlu, z pewnością znajdziesz coś dla siebie. FachPraca ułatwia szybki kontakt z pracodawcami, dzięki czemu możesz szybko rozpocząć nową pracę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: