Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Karnawał
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hej wszystkim, chciałam podpytać mamy dzieci, które szykują się na bal karnawałowy czy szyjecie stroje swoim dzieciom czy raczej korzystacie z wypożyczalni? Bo mi bardzo podoba się strój pszczółki jak na stronie https://www.ceneolokalnie.pl/radom/stroje-karnawalowe i się zastanawiam bo tam można też od razu zamówić
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
cześć! Skoro jesteśmy przy temacie to zerknijcie sobie pomysły na strój karnawałowy dla dzieci 2022 żeby wiedzieć co w tym roku modne  Gdybym umiała szyć to pewnie sama zajęłabym się kreacją, niestety jest to ponad moje możliwości więc będę po prostu zamawiać
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już o strojach karnawałowych mowa, to jak Wy się ubieracie, kiedy wybieracie się na jakąś karnawałową imprezę? My z mężem za dwa tygodnie idziemy potańczyć i właśnie mam dylemat jak się ubrać. Jakie są Waszym zdaniem modne sukienki na karnawał w tym roku? Czy lepiej postawić na klasyczną małą czarną, czy może rzucająca się w oczy sukienkę z cekinami?
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 546
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
Kostium pirata ma swój urok, zwłaszcza gdy jest wygodny i od razu gotowy do zabawy. Na https://hopki.pl/stroje-dla-dzieci/4334-...20_110_116 można znaleźć wersję, która od razu pasuje na imprezę czy karnawałowy dzień zabawy. Taki strój pozwala chłopcom poczuć się jak kapitan własnej wyimaginowanej łodzi. Dzięki temu zabawa nabiera dodatkowego charakteru.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości