20.01.2022, 16:25
Cześć, moja mama poszukuje pomocy prawnej z odwalutowaniem kredytu. Słyszałam o kancelarii JWC z Krakowa, podobno są bardzo dobrzy w tego typu problemach. Co sądzicie, prowadzili dla Was jakąś sprawę?
|
Kredyt
|
|
20.01.2022, 16:25
Cześć, moja mama poszukuje pomocy prawnej z odwalutowaniem kredytu. Słyszałam o kancelarii JWC z Krakowa, podobno są bardzo dobrzy w tego typu problemach. Co sądzicie, prowadzili dla Was jakąś sprawę?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
21.01.2022, 07:53
Problem? Jeśli dotyczy on zadłużenia to kancelaria https://konsument-wygrywa.pl/ w takich sprawach się specjalizuje. Są tam adwokaci, radcowie prawni i inni specjaliści, którzy wiedzą jak skutecznie pomóc. Dobrze, że takie miejsca są. Trzeba szukać pomocy.
30.06.2022, 03:53
Ja niedawno słyszałam, że dostępny jest nawet kredyt konsolidacyjny na spłatę chwilówek Poznań więc w sumie dobra rzecz, bo można w ten sposób uniknąć wpadnięcia w długi. Korzystał ktoś?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|